×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:35
16 april 2019
2011
Dito Montiel
Al Pacino,
Channing Tatum,
James Ransone,
Ray Liotta,
Katie Holmes

THE SON OF NO ONE

Misdaadthriller

The Son of No One is een Amerikaanse misdaad- en dramafilm uit het jaar 2011. Deze film is geregisseerd door Dito Montiel. Met in de hoofdrol Channing Tatum, Al Pacino en Katie Holmes.

Deze film vertelt het verhaal over de jonge agent Jonathan White (Channing Tatum). Jonathan keert terug naar zijn roots om daar bij de politie te werken. Hij heeft echter een diep geworteld geheim waardoor zijn eigen leven en familie in groot gevaar komen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-son-of-no-one

17:05
22 april 2013
2011
Dito Montiel
Channing Tatum,
Tracy Morgan

THE SON OF NO ONE

Misdaad-Thriller

Jonathan White groeide op in een getto in het New Yorkse stadsdeel Queens. Zijn jeugd heeft hij achter zich gelaten, maar wanneer hij als agent in zijn oude wijk wordt gestationeerd, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.

Als tiener was hij betrokken bij een dubbele moordzaak. De enige die dat weet, is de politieman die hem destijds een tweede kans gaf en bewijsmateriaal vernietigde.

Maar er blijkt nóg iemand die Jonathans geheim kent. Iemand die op wraak zint.

En wanneer een journaliste in de oude moordzaak duikt, kan Jonathan zijn achtergrond niet meer verbergen. Een kat-en-muisspel vangt aan.

Na 'A Guide to Recognizing Your Saints' en 'Fighting' is dit de derde film van schrijver en regisseur Dito Montiel waarin hoofdrolspeler Channing Tatum te zien is.

Kortingscodespot