zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:15
13 december
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse animatieserie: Lisa the Greek: Lisa klaagt dat haar vader zich nooit om haar bekommert. Marge raadt Lisa aan om interesse te tonen in iets wat haar vader boeit, misschien zal Homer daarna ook meer aandacht hebben voor haar. Lisa volgt de raad van haar moeder op en kijkt mee naar een footballwedstijd.

18:45
13 december
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse animatieserie: Homer Alone: Marge is een zenuwinzinking nabij. Haar leven als huisvrouw is herleid tot dagelijkse sleur. Wanneer ze de kinderen naar school heeft gebracht en op weg is naar huis, slaan de stoppen volledig door.

19:10
13 december
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse animatieserie: Bart the Lover: Mevrouw Krabappel is het beu om alleen door het leven te gaan en plaatst daarom een contactadvertentie. Directeur Skinner introduceert intussen een nieuw speeltje bij de leerlingen. Wanneer Bart met zijn gloednieuwe aanwinst een ongelukje veroorzaakt, krijgt hij straf van mevrouw Krabappel. Wanneer Bart later in haar bureau de advertentie vindt, smeedt hij een sluw plannetje om wraak te nemen.

UITZENDING GEMIST

19:40
8 december 2017
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse animatieserie: Burns Verkaufen der Kraftwerk: Burns is het beu om de kerncentrale te leiden. Als het gerucht de ronde doet dat hij het van de hand wil doen, begint iedereen zijn aandelen te verkopen. Een Duitse firma koopt het bedrijf op. De enige die zijn ontslag krijgt, is Homer.

19:15
8 december 2017
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse animatieserie: Flaming Moe's: Lisa geeft een pyjamafuif. Als het te rumoerig wordt, besluit Homer nog iets te gaan drinken bij Moe. Die vertelt hem dat de zaken slecht gaan en er dringend iets zou moeten gebeuren. Homer geeft Moe het recept van een cocktail genaamd 'Flaming Homer'. Het nieuwe drankje wordt meteen een succes.

Kortingscodespot