bG-ZxrG7htU

Film: The Magnificent Seven

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:05
22 mei

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie.

Lisa the Treehugger.

Lisa is boos dat mensen onnodig veel papier verspillen en wordt lid van een milieugroep. Uit protest tegen de plannen om een oude boom om te hakken, besluit ze in de boom te gaan wonen. Wanneer de boom op een nacht door de bliksem getroffen wordt, denkt iedereen dat Lisa dood is.

18:35
22 mei

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 12 - Aflevering 5 - Amerikaanse animatieserie.

Homer vs. Dignity.

Wanneer Bart voor de eerste keer een tien behaalt op school, besluit de familie dit te vieren door uit eten te gaan. Op restaurant ontdekken ze dat ze de rekening niet kunnen betalen. Omdat ze op zwart zaad blijken te zitten, roepen Marge en Homer de hulp in van een financieel adviseur. Die raadt Homer aan om een loonsverhoging te vragen.

19:05
22 mei

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Amerikaanse animatieserie.

The Computer Wore Menace Shoes.

Onder de naam Mr. X begint Homer zijn eigen website, waarop hij de geheimen van Springfield onthult. Wanneer hij hiervoor de Pulitzerprijs wint, maakt hij zijn identiteit bekend. Maar hij krijgt het verdomd lastig om geheimen te ontfutselen, nu iedereen weet dat hij Mr. X is. Hij begint vanalles te verzinnen. Maar enkele van Homers verzinsels blijken de waarheid te zijn.

UITZENDING GEMIST

19:40
18 mei 2018

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Amerikaanse animatieserie.

Insane Clown Poppy.

Homer en Bart voeren op hun eigen wijze enkele klusjes uit in huis. Wanneer ze ook Lisa's kamer verwoesten op haar verjaardag, stellen ze alles in het werk om hun fout goed te maken.

19:10
18 mei 2018

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Amerikaanse animatieserie.

A Tale of Two Springfields.

De telefoonmaatschappij geeft Springfield een nieuw zonenummer. De verandering kent voor- en tegenstanders. Al snel is Springfield in twee kampen verdeeld. The Who geven een concert om de gemoederen te bedaren.

Kortingscodespot