×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:25
17 juni

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 25 - Aflevering 7 - Amerikaanse animatieserie.

Yellow Subterfuge.

Schoolhoofd Skinner belooft dat wie zich voorbeeldig gedraagt, mag meevaren met een duikboot. Bart denk dat zijn oude zonden hem vergeven zullen worden.

8:50
17 juni

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 25 - Aflevering 8 - Amerikaanse animatieserie.

White Christmas Blues.

Springfield wordt overspoeld door toeristen en de prijzen voor overnachtingen swingen de pan uit. De Simpsons zien hun kans schoon en besluiten een bed and breakfast te openen.

9:10
17 juni

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 25 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie.

Steal This Episode.

Homer begint zich te ergeren aan bioscopen, dus Bart leert hem hoe hij op illegale wijze films kan downloaden. Homer is door het dolle heen met de nieuwe ontdekking, tot hij de FBI op zijn dak krijgt wegens piraterij. Rockgroep Judas Priest speelt in deze aflevering een opvallende rol.

UITZENDING GEMIST

20:05
12 juni 2019

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 25 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie.

Yolo.

Marge overtuigt Homer ervan om een oude vriend uit te nodigen en Lisa vindt dat het hoog tijd is voor nieuwe gedragsregels op school.

19:45
12 juni 2019

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 25 - Aflevering 3 - Amerikaanse animatieserie.

Four Regrettings and a Funeral.

Tijdens een begrafenis herinneren Homer, Marge, Mr. Burns en Kent Brockman zich iets waarvan ze spijt hebben. Allemaal zoeken ze een manier om het recht te zetten.

Kortingscodespot