×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:40
20 november

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse animatieserie.

Lisa The Simpson.

Wanneer Lisa een ingewikkelde puzzel niet kan oplossen en Bart daar wel in slaagt, vreest ze dat ze genetisch is voorbestemd om haar intelligentie op jonge leeftijd te verliezen. Intussen heeft Apu Jasper ingevroren en gebruikt hij hem als toeristische attractie.

19:10
20 november

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Amerikaanse animatieserie.

This Little Wiggy.

Directeur Skinner verrast de klas van Mrs. Krabappel met een robot. Bart, verveeld zoals gewoonlijk, ziet dat een man vanop een afstand de robot bedient. Met een appel katapulteert hij de arme man uit de boom. De robot slaat helemaal tilt.

19:35
20 november

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse animatieserie.

Simpson Tide.

Wanneer Homer wordt ontslagen in de kerncentrale, besluit hij zich bij de marine aan te sluiten. Omwille van de aard van zijn vroegere werk wordt hij gerekruteerd voor een nucleaire onderzeeër die oorlogssituaties simuleert.

UITZENDING GEMIST

11:20
17 november 2018

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Amerikaanse animatieserie.

Natural Born Kissers.

Homer en Marge plannen een romantisch dinertje om hun elfde huwelijksverjaardag te vieren. Maar hun plan loopt met een sisser af, omdat de babysitter niet komt opdagen. De volgende ochtend blijkt de koelkast stuk te zijn. Onderweg naar de winkel waar ze een wisselstuk willen kopen, begint het hevig te regenen en komt de auto vast te zitten in de modder.

10:30
17 november 2018

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse animatieserie.

King Of The Hill.

Homer beseft dat zijn conditie rampzalig is en beslist om zich voortaan te laten begeleiden door Rainier Woflcastle. Homer wil de steilste berg van Springfield beklimmen.

Kortingscodespot