qFMO0_iuC08

Film: Cell 211

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

1:40
18 juli
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 20 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische animatieserie.

Coming To Homerica.

De nieuwe vegetarische Krusty Burger zorgt ervoor dat bijna iedereen in Springfield een voedselvergiftiging oploopt. De oorzaak ligt bij bedorven gerst dat in het naburige Ogdenville werd geteeld. Daardoor stort de economie in Ogdenville in, en zien de inwoners zich verplicht om naar Springfield te verhuizen, waar ze op zoek gaan naar werk.

2:00
18 juli

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische animatieserie.

The Falcon And The D'ohman.

Homer probeert vriendschap te sluiten met zijn nieuwe collega Wayne Slater. Die blijkt banden te hebben met de Oekraïense maffia, waardoor Homer gevaar loopt. Marge droomt ervan om deel te nemen aan de kookwedstrijd MasterChef.

10:40
18 juli
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 20 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische animatieserie.

Waverly Hills 9-0-2-1-D'oh.

Wanneer Springfields basisschool tot de slechtste school van de staat verkozen wordt, besluiten Homer en Marge om een appartement te huren in het welvarende Waverly Hills opdat hun kinderen naar een betere school kunnen gaan. Om indruk te maken op de andere studenten ontpopt Bart zich algauw tot 'badboy'. Hij merkt dat Lisa het moeilijk heeft en verspreidt het gerucht dat ze bevriend is met tieneridool Alaska Nebraska. Daardoor wordt Lisa opeens heel populair bij haar klasgenoten. Ondertussen geniet Homer in zijn nieuw appartement van het vrijgezellenleven.

UITZENDING GEMIST

11:25
14 juli 2018
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 20 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische animatieserie.

In The Name Of The Grandfather.

Opa Simpson wil graag nog één keer naar O'Flanagan's, zijn favoriete pub in het Ierse Dunkilderry. Hij beweert er vele jaren geleden de nacht van zijn leven te hebben beleefd. De Simpsons besluiten hem te vergezellen. Homer en opa Simpson ontdekken dat de pub nauwelijks nog klanten lokt. Na een nachtje doorzakken merken ze de volgende ochtend dat ze de pub in een dronken bui hebben overgekocht.

19:45
13 juli 2018
Matt Groening

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 20 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische animatieserie.

Father Knows Worst.

Homer krijgt op school van een andere moeder te horen dat Bart dom is en dat Lisa geen vrienden heeft. Homer is bang dat van zijn kinderen niets zal terechtkomen en hij besluit zich meer met hen bezig te houden. Ondertussen ontdekt Marge een sauna in de kelder.

Kortingscodespot