CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:50
19 september

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Amerikaanse animatieserie.

Homer the Moe.

Bart begint plots zonder enige aanwijsbare reden een put te graven in de tuin. Homer en Marge reageren verbaasd en schakelen een psychiater in om de oorzaak van het vreemde gedrag te achterhalen. Intussen beslist Moe om een bezoekje te brengen aan zijn vroegere school. Tijdens zijn afwezigheid laat hij de leiding van de bar over aan Homer.

11:20
19 september

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie.

Hunka Hunka Burns in Love.

Nadat Homer bij de eigenaar van een Chinees restaurant over de inhoud van zijn gelukskoekje klaagt, wordt hij aangenomen om zelf voorspellingen te schrijven. Op een avond komt ook Mr. Burns langs in het restaurant. Zijn koekje voorspelt hem dat hij voor zonsopgang de liefde van zijn leven zal ontmoeten. Mr. Burns trekt de stad in, maar hij vindt geen geschikte levenspartner. De volgende ochtend wordt hij verliefd op Gloria, de vrouw die instaat voor de catering van zijn personeel. Gloria is een heel stuk jonger dan Mr. Burns, maar ze stemt er toch in toe om met hem uit te gaan.

11:50
19 september

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Amerikaanse animatieserie.

The Blunder Years.

Marge heeft per ongeluk het verkeerde huishoudpapier gekocht. Eens ze zich bewust is van haar vergissing, is ze al helemaal in de ban van de houthakker die op de verpakking staat. Homer heeft de obsessie in de gaten en haalt een grap uit met zijn vrouw. Marge is niet te spreken over zijn gedrag. Als Homer haar mee uitneemt om zijn fouten goed te maken, wordt hij gehypnotiseerd.

UITZENDING GEMIST

10:50
15 september 2018

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 13 - Aflevering 17 - Amerikaanse animatieserie.

Gump Roast.

In ware Forrest Gump-stijl zit Homer in het park. Een veertje dwarrelt naar beneden en een doos chocolade rust op zijn schoot. De politiechef komt hem waarschuwen: het is ten strengste verboden om filmpersonages te imiteren. Toch laat Homer zich niet van zijn plannen afbrengen en begint hij zijn levensverhaal te vertellen. De ene anekdote volgt op de andere, tot het moment dat Marge en de kinderen hem komen ophalen en hem ontvoeren naar een onbekende locatie.

19:40
13 september 2018

THE SIMPSONS

Animatiereeks

Seizoen 13 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie.

Little Girl in the Big Ten.

Lisa heeft weinig problemen om goede schoolresultaten te behalen, maar toch is er een vak waarin ze helemaal niet uitblinkt en dat is lichamelijke opvoeding. Mevrouw Pommelhorst wil haar een laag cijfer geven, maar daar steekt de directeur een stokje voor. Hij besluit om Lisa in contact te brengen met de Roemeense coach Lugash. Tijdens de zware trainingen leert Lisa twee universiteitsstudentes kennen. De meisjes bieden haar een lift aan naar de campus, want ze veronderstellen dat Lisa daar ook studeert.

Kortingscodespot