-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:45
14 augustus 2019
2003
Roger Donaldson
Al Pacino,
Colin Farrell,
Bridget Moynahan,
Gabriel Macht,
Kenneth Mitchell

THE RECRUIT

Actiethriller

The Recruit is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Roger Donaldson ('McLaren' en 'The November Man'). Met Al Pacino, Colin Farrell en Bridget Moynahan in de hoofdrol. Niets is wat het lijkt bij de 'Central Intelligence Agency', natuurlijk beter bekend als de Amerikaanse inlichtingendienst CIA.

De veelbelovende afstuderende James Clayton (Colin Farrell) wordt vanwege zijn kwaliteiten door Walter Burke (Al Pacino) als rekruut bij de CIA geworven. James ziet het als een goed alternatief voor een burgerlijk leventje, maar voordat hij werkelijk binnen de CIA een functie mag bekleden moet hij een loodzware psychologische en fysieke training doorstaan. In een geheim en afgelegen trainingskamp worden hij en zijn collega's onder leiding van Burke voorbereid op het spionagewerk en de bijbehorende overlevingstechnieken. Hier ontmoet James ook rekruut Layla, op wie hij al snel een oogje heeft. Na de opleiding krijgt hij een speciale opdracht om een vermoedelijke spion bij de CIA op te sporen en uit het veld te ruimen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-recruit

0:50
23 april 2018
2003
Roger Donaldson
Al Pacino,
Colin Farrell,
Bridget Moynahan,
Gabriel Macht,
Mike Realba

THE RECRUIT

Spionagethriller

Spy thriller. A highly promising CIA trainee catches the eye of an agency veteran, who begins to act as his mentor. However, life gets more complicated for the trainee when he falls for a fellow recruit and is given a special assignment to uncover a mole. With Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Gabriel Macht, and Mike Realba.(2003)