u7__TG7swg0

Film: Shrek Forever After

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
19 oktober

THE MURDER DETECTIVES

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse documentaire over de zaak rond de moord op tiener Nicholas Robinson: Hoofdverdachte van de moordzaak, Luchiano Barnes, is op de vlucht. Rechercheurs in Bristol hebben zijn gegevens doorgegeven aan de FBI. Dichter bij huis gaat de politie op zoek naar de ouders van de verdachte. De ouders van het slachtoffer, Nicholas Robinson, worstelen met hun verdriet en ze moeten de begrafenis van hun zoon zien te regelen. Vader Carlos blijft op de been, omdat hij gerechtigheid wil voor zijn zoon.

22:45
26 oktober

THE MURDER DETECTIVES

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse documentaire over de zaak rond de moord op tiener Nicholas Robinson: De voortvluchtige Luchiano Barnes wordt aangehouden en de inspecteurs ondervragen hem over de moord op Nicholas Robinson, maar de klok tikt. Alles wijst erop dat Luchee de moordenaar is, maar de politie is nog steeds op zoek naar hard bewijsmateriaal dat hem aan de plaats delict kan linken. Forensische onderzoekers zijn druk in de weer met Barnes' DNA en vingerafdrukken. De familie van Nicholas bereidt zich bang voor op het nakende moordproces. Maar heeft de politie werkelijk de echte dader te pakken?

UITZENDING GEMIST

22:45
12 oktober 2017

THE MURDER DETECTIVES

Documentaire

Vanavond start The Muder Detectives, een driedelige documentaireserie die, als een drama, het verhaal volgt van de politie en de families van slachtoffer en dader na de ogenschijnlijk zinloze moord op een jongen van negentien in Bristol.

Er is een klopjacht aan de gang na de schijnbaar zinloze moord op een 19-jarige jongen in Bristol. Rechercheurs kammen de stad uit op zoek naar de verdachte, die te zien is op de bewakingscamera's op de plaats van het delict. Het is een zwart persoon die de capuchon van zijn trainingsjas over zijn hoofd heeft getrokken.

Vlak voor hij aan meerdere steekwonden stierf, belde het slachtoffer een alarmnummer en vroeg hij om hulp. Het slachtoffer studeerde aan de universiteit en had zich net verloofd. Wie zou hem hebben willen vermoorden en waarom?

23:55
18 november 2016

THE MURDER DETECTIVES

Documentaire

De voortvluchtige Luchiano Barnes wordt aangehouden en de inspecteurs ondervragen hem over de moord op Nicholas Robinson, maar de klok tikt. Alles wijst erop dat Luchee de moordenaar is, maar de politie is nog steeds op zoek naar hard bewijsmateriaal dat hem aan de plaats delict kan linken. Forensische onderzoekers zijn druk in de weer met Barnes' DNA en vingerafdrukken. De familie van Nicholas bereidt zich bang voor op het nakende moordproces. Maar heeft de politie werkelijk de echte dader te pakken?

Kortingscodespot