CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:50
20 augustus 2018

THE MURDER DETECTIVES

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse documentaire over de zaak rond de moord op tiener Nicholas Robinson.

De voortvluchtige Luchiano Barnes wordt aangehouden en de inspecteurs ondervragen hem over de moord op Nicholas Robinson, maar de klok tikt. Alles wijst erop dat Luchee de moordenaar is, maar de politie is nog steeds op zoek naar hard bewijsmateriaal dat hem aan de plaats delict kan linken. Forensische onderzoekers zijn druk in de weer met Barnes' DNA en vingerafdrukken. De familie van Nicholas bereidt zich bang voor op het nakende moordproces. Maar heeft de politie werkelijk de echte dader te pakken?

22:40
13 augustus 2018

THE MURDER DETECTIVES

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse documentaire over de zaak rond de moord op tiener Nicholas Robinson.

Hoofdverdachte van de moordzaak, Luchiano Barnes, is op de vlucht. Rechercheurs in Bristol hebben zijn gegevens doorgegeven aan de FBI. Dichter bij huis gaat de politie op zoek naar de ouders van de verdachte. De ouders van het slachtoffer, Nicholas Robinson, worstelen met hun verdriet en ze moeten de begrafenis van hun zoon zien te regelen. Vader Carlos blijft op de been, omdat hij gerechtigheid wil voor zijn zoon.

Kortingscodespot