×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:45
19 augustus
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie.

Pestilence.

Om besmetting te vermijden, vlucht de familie de' Medici naar het platteland, maar Marco blijft achter in Firenze om zijn onderzoek naar Giovanni's moordenaar voort te zetten. Hij verneemt dat een aantal mannen de koepel van de Santa Maria del Fiore-kathedraal steen per steen afbreken, waarop Cosimo besluit terug te keren. Maar in Firenze eist de pest een steeds zwaardere tol. Nu Cosimo teruggekeerd is, ziet Albizzi een kans om hem eindelijk te pakken te krijgen.

22:40
20 augustus
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie.

Judgement Day.

Albizzi daagt Cosimo voor de rechtbank. In het Palazzo Medici wordt volop besproken welke actie ondernomen kan worden. Maar Cosimo neemt het heft zelf in handen en vraagt Contessina om een lid van de Signoria om te kopen. Even later dreigt Lorenzo ermee om met zijn troepen Firenze in brand te steken indien Cosimo niet vrijgelaten wordt. Ook Contessina laat zich niet onbetuigd.

22:40
21 augustus
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie.

Temptation.

Met de familie de' Medici in Venetië, ziet Albizzi een kans om de macht te grijpen over Firenze. De situatie zorgt ook voor spanning tussen Contessina en Cosimo. Zij vlucht in de armen van haar jeugdliefde Ezio Contarini. Cosimo komt dan weer in de verleiding van een slavin, Maddalena. Maar Cosimo heeft Contessina en Marco Bello nodig om hem informatie te bezorgen die het mogelijk moet maken om Firenze terug te winnen.

UITZENDING GEMIST

22:45
15 augustus 2019
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie.

The Dome and the Domicile.

De oorlog woedt hevig in Firenze. Piero, Cosimo's enige zoon, wil meevechten, maar zijn vrouw Lucrezia tracht hem daarvan te weerhouden. Marco Bello voert nog steeds het onderzoek naar de dood van patriarch Giovanni, maar het spoor loopt dood wanneer een apotheker dood wordt aangetroffen. Lorenzo, de broer van Cosimo, vraagt de paus om hulp in het vredesproces. Cosimo huurt de kunstenaar Brunelleschi in om een koepel te ontwerpen voor de kathedraal Santa Maria del Fiore, maar dan komt Firenze in de greep van de pest terecht.

22:35
14 augustus 2019
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Vanavond start de historische dramareeks The Medicis over de machtige en invloedrijke Italiaanse familie de' Medici, die in Florence als grondlegger van het internationale bankwezen gedurende de 15e eeuw op het gebied van kunst een toonaangevende rol speelde.

Op tv
De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 22:40 uur te zien op België Eén.

Dood
De familie de' Medici rouwt om de dood van patriarch Giovanni. Zijn erfgenaam en zoon Cosimo ontdekt dat zijn vader werd vergiftigd. Hij besluit het geheim voor zich te houden en stuurt zijn rechterhand, Marco Bello, op onderzoek uit.

Vijanden
Als hoofd van de bank en de Signoria moet Giovanni opboksen tegen vijandelijke adellijke families, waaronder de Albizzi's. Wanneer de Hertog van Milaan de stad Lucca annexeert ten nadele van Firenze, moet Cosimo beslissen of hij de weg van zijn overleden vader blijft volgen en partij kiest voor de adel, of zijn eigen richting volgt.

Kortingscodespot