-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:55
27 augustus 2019
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie.

Epiphany.

Pazzi heeft de paus ervan kunnen overtuigen om de familie de' Medici uit haar functie te ontzetten als bankiers van de Kerk, maar Cosimo is vastbesloten om daar een stokje voor te steken. Maddalena ontdekt dat ze zwanger is. Wanneer Contessina daar hoogte van krijgt, moet ze beslissen wat ze met de slavin en haar baby zal doen. Cosimo trekt naar Rome om zijn de situatie te doen kenteren, maar het maakt de zaken alleen maar ingewikkelder. Cosimo moet opnieuw kiezen: voor zichzelf of voor zijn familie.

22:45
26 augustus 2019
Richard Madden,
Dustin Hoffman,
Stuart Martin,
Annabel Scholey,
Guido Caprino

THE MEDICIS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie.

Purgatory.

Er is een plaats vrij in de Signoria, maar er zijn twee kandidaten. Cosimo verwaarloost Maddalena, die in de armen van Marco Bello vlucht. Die vertelt Cosimo dan weer over zijn achterdocht tegenover Lorenzo. Albizzi's vrouw beschuldigt Cosimo van de moord op haar man, waarop de paus het Palazzo Medici verlaat. Lucrezia is overtuigd van de onschuld van Cosimo en besluit hulp in te roepen om zijn naam te zuiveren en op zoek te gaan naar de echte dader.