zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:40
13 december

THE LODGE

Jeugd

Ben en Skyes valse relatie wordt echt, Patrick vertrekt maar geeft oude spullen van Skyes moeder aan Skye, haar oude dagboek leidt tot een nieuw mysterie.

19:40
14 december

THE LODGE

Jeugd

Wanneer Bens ex, Ana, plots in de Lodge staat, kan Danielle haar geluk niet op. Ze regelt een dubbeldate met haar, Sean, Skye en Ben, en nodigt Ana ook uit.

19:40
15 december

THE LODGE

Jeugd

Sean en Ben doen mee aan de regionale kwalificatiewedstrijd. Josh en Skye gaan supporteren terwijl Noah en Kaylee audities houden. Er kan maar één iemand winnen, wie zal het zijn?

UITZENDING GEMIST

16:35
10 december 2017

THE LODGE

Jeugd

De Dans-athon lijkt het inzameldoel nét niet te halen. Alex wordt ontmaskerd en ze heeft er blijkbaar zelf veel belang bij dat het mysterie rond de kaart wordt opgelost.

11:45
10 december 2017

THE LODGE

Jeugd

Kan iets voorkomen dat de North Star gesloopt wordt? Kaylee probeert over haar podiumvrees heen te komen. Gil heeft verrassend nieuws voor Skye.

Kortingscodespot