Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:10
21 mei

THE LODGE

Goed bewaard geheim: Skye & Sean sluiten een pact om niet te praten over de kus. Danielle laat Skye iets opbiechten en confronteert Sean. Oz en Kaylee klikken maar Noah is achterdochtig. SJ wordt onthuld.

13:10
21 mei

THE LODGE

Bel me: Skye moet Gil rondleiden in de Lodge. Ben vertelt Skye over de kaart en het goud. Kaylee vertrouwt Rebecca niet helemaal. Ben en Skye bellen het nummer opnieuw.

21:40
21 mei

THE LODGE

Een kant kiezen: Wanneer Skye terugkeert van het eiland, hoort ze dat ze een Onnie heeft gewonnen. Alex ondervraagt Ed over de foto. Danielle vertelt Skye over Gils plannen

UITZENDING GEMIST

21:45
17 mei 2018

THE LODGE

Een nieuw bewind: Sean helpt zijn ouders bij een afspraak met een weddingplanner die locaties scout. Ed moet nu werken voor Gil.

21:35
15 mei 2018

THE LODGE

Ik blaas je huis omver: Gil wil de Lodge slopen. Skye barricadeert zich op haar kamer. Danielle biecht op dat ze het kistje nog heeft.

Kortingscodespot