×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

1:30
23 april

THE LIQUIDATOR

Stripped Bare

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Stripped Bare: Jeffs grote droom komt uit als hij een lingeriewinkel kan opkopen. Maar wordt hij zo erg afgeleid door de vrouwelijke klanten dat hij alle winst misloopt?

19:30
23 april

THE LIQUIDATOR

Hustle Apostle

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Hustle Apostle: Een priester, een rabbijn en Jeff lopen een studentenhuis binnen, maar slechts een van hen wint een gebouw vol goedkope meubels. Vindt Jeff nog wat wisselgeld in de oude banken?

20:00
23 april

THE LIQUIDATOR

Pimping Iron

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Pimping Iron: Nadat hij 50.000 dollar heeft neergelegd voor fitnessapparatuur die hij niet kwijtraakt, heeft Jeff hulp nodig. Maar zal de cavalerie hem helpen of gaan ze liever de strijd aan?

UITZENDING GEMIST

20:00
17 april 2019

THE LIQUIDATOR

Going, Going, Bong

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Going, Going, Bong: Jeff koopt een grote hoeveelheid waterpijpen, maar zijn vaste klanten zijn niet geïnteresseerd. Later veilt hij een aantal kluisjes aan een beroemde koper.

19:30
17 april 2019

THE LIQUIDATOR

Hare Raising Deals

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Hare Raising Deals: Een konijnenopvang vraagt of Jeff meer wil betalen voor een lading tweedehands kleding. Zal Jeff zijn eigen winst opofferen om de lieve konijntjes te helpen?

Kortingscodespot