×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:34
11 oktober 2018
2004
Peter Winther
Noah Wyle,
Kyle MacLachlan,
Jane Curtin,
Kelly Hu,
David Fisher

THE LIBRARIAN: QUEST FOR THE SPEAR

Tv-film

Avonturenfilm: Student Flynn Carsen heeft na het behalen van 22 verschillende diploma's dringend nood aan échte levenservaring. Met zijn indrukkende kennis slaagt hij erin een job te versieren bij de befaamde Metropolitan-bibliotheek. Daar worden de meest waardevolle voorwerpen uit de geschiedenis van de mensheid bewaard. Op zijn allereerste werkdag wordt de kersverse bibliothecaris echter meteen geconfronteerd met de diefstal van een magische speer. Flynns opdracht bestaat erin het mysterieuze wapen terug te vinden, maar dat belooft geen eenvoudige klus te worden: zijn voorganger heeft het vervullen van een soortgelijke opdracht met zijn leven moeten bekopen.

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/the-librarian-quest-for-the-spear

20:29
18 juni 2018
2004
Peter Winther
Noah Wyle,
Kyle MacLachlan,
Jane Curtin,
Kelly Hu,
David Fisher

THE LIBRARIAN: QUEST FOR THE SPEAR

Tv-film

Amerikaanse tv-avonturenfilm: Student Flynn Carsen slaagt erin een job te versieren bij de befaamde Metropolitan-bibliotheek, waar erg waardevolle historische artefacten worden bewaard. Op zijn eerste werkdag gaan dieven echter aan de haal met een magische speer.

Kortingscodespot