UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:29
21 maart 2017
2001
Rod Lurie
Robert Redford,
James Gandolfini,
Mark Ruffalo,
Steve Burton,
Delroy Lindo

THE LAST CASTLE

Actiefilm

Na een zware fout wordt generaal Irwin door de krijgsraad gedegradeerd en veroordeeld tot een langdurige gevangenisstraf in The Castle, een militaire strafinrichting die geleid wordt door de tirannieke kolonel Winter. Irwin stelt diens autoriteit in vraag en besluit samen met zijn medegevangenen alle middelen aan te wenden om de controle over de gevangenis over te nemen.

20:00
14 augustus 2016
2001
Rod Lurie
Robert Redford,
James Gandolfini,
Mark Ruffalo,
Steve Burton,
Delroy Lindo

THE LAST CASTLE

Actiefilm

Generaal Eugene Irwin (Robert Redford) wordt overgebracht naar een goedbeveiligde militaire gevangenis. De krijgsraad heeft hem zijn rang afgenomen en hem veroordeeld tot een gevangenisstraf in deze maximaal beveiligde gevangenis 'The Castle'. Daar maakt hij kennis met gevangenisdirecteur kolonel Winter (James Gandolfini). Winter behandelt Irwin met respect, hij is onder de indruk van Irwin's militaire talenten, maar dit duurt niet lang.

Winter behandelt de gevangenen als tuig. Irwin confronteert kolonel Winter voortdurend met diens wrede methoden, waardoor Winter een ontzettende hekel krijgt Irwin en hem koste wat het kost kapot wil maken. Dan besluit Irwin, samen met de andere gevangenen, om tegen de directie en met name tegen Winter in opstand te komen.

Kortingscodespot