1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:30
23 februari

THE LAST ALASKANS

Behind The Journey

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Behind The Journey: Vier gezinnen kiezen voor een bestaan in een van de laatste grote wildernissen op aarde, waar ze de strijd aangaan met het barre poolklimaat en gevaarlijke wilde dieren.

9:30
26 februari

THE LAST ALASKANS

Behind The Hunt

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Behind The Hunt: Vier gezinnen kiezen voor een bestaan in een van de laatste grote wildernissen op aarde, waar ze de strijd aangaan met het barre poolklimaat en gevaarlijke wilde dieren.

9:30
27 februari

THE LAST ALASKANS

Episode 1

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Episode 1: Als boven de poolcirkel de zomer ten einde loopt, trekt Heimo eropuit om op kariboe te jagen. Ashley neemt afscheid van Tyler en Dustin, die de rivier op gaan om vallen te zetten.

UITZENDING GEMIST

9:30
19 februari 2018

THE LAST ALASKANS

Winter's Edge

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Winter's Edge: Voor de sneeuw gaat vallen moet er op tijd voor voedsel en onderdak worden gezorgd. Heimo's gezin gaat op jacht naar kariboe. Een hongerige beer gooit echter roet in het eten.

9:30
16 februari 2018

THE LAST ALASKANS

Alone

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Alone: Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de wildernis. Bob Harte verwelkomt een bezoeker in zijn blokhut om de eenzaamheid te verdrijven.

Kortingscodespot