-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:00
7 december

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Danes of Our Lives: In deze aflevering van The Incredible Dr. Pol: Een Deense dog-pup met pijnklachten, een koe die vastzit in de modder, een hond die is aangevallen, en hulphond Polly stopt niet met braken.

9:00
7 december

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Little Pol Peep: In deze aflevering van Dr. Pol worden er weer allerlei dieren geholpen, maar helaas overleven ze het niet allemaal. Charles en Beth hebben leuk nieuws voor Doc en Diane.

19:00
7 december

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Boot-Scootin' Boogie: Hij is terug! Dr. Pol rolt de kliniek lachend binnen, maar hij mag zijn nieuwe enkel zes weken niet belasten, en dus stelt hij Charles aan als zijn assistent.

UITZENDING GEMIST

23:00
29 november 2019

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 16 - The Foal Monty: Dr. Emily behandelt een uitgedroogd varkentje terwijl dr. Brenda zich ontfermt over een nest puppy's. Het is een drukke week, maar de artsen staan altijd klaar voor zieke dieren!

22:00
29 november 2019

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Something Pol, Something New: De artsen hebben hun handen vol aan zieke runderen, maar aan het eind van de week vliegen ze naar North Carolina om de bruiloft van Pols zoon Charles bij te wonen, die trouwt met zijn jeugdliefde.