×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:00
17 juni

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 16 - The Whole Kitten Ca-Poodle: Dr. Pol en zijn team zijn drukte wel gewend. In deze aflevering kijken we terug op de zachtste, donzigste en onstuimigste katten en honden waar de artsen mee te maken hebben gehad.

19:00
18 juni

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Whack-A-Pol: Wanneer je gewonde dieren behandelt moet je snel zijn. Maar soms zijn Dr. Pol en zijn team niet snel genoeg en krijgen ze ervan langs. In deze aflevering blikken we daarop terug.

19:00
19 juni

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 2 - First Res-Paw-Nders: Dierenartsen weten nooit wat een dag ze brengt. Dr. Pol en zijn team staan dag en nacht voor de dieren klaar. In deze special blikken we terug op de spannendste noodgevallen tot nu toe.

UITZENDING GEMIST

19:00
12 juni 2019

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 13 - A Year of Pol-Idays: De artsen Pol, Brenda en Emily zijn niet bang om hun mouwen op te stropen en aan het werk te gaan, ook niet op feestdagen. Het team viert gewoon mee, ook als ze levens aan het redden zijn.

19:00
11 juni 2019

THE INCREDIBLE DR. POL 8

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Jack Russell The Ripper: Met zoveel jaar ervaring zijn dr. Pol en zijn team klaar voor elk geval. Dit keer gaat het om bizarre gevallen, zoals een kalf met zes poten en een wallaby met een vreemde zwelling.

Kortingscodespot