-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:59
7 april

THE INCREDIBLE DR. POL

Informatief

Seizoen 8 - Aflevering 9 van 16 - Frankly My Deer, I Don't Give A Ram

Na 40 jaar heeft Dr. Pol al veel gezien, maar nog niet alles. In deze exotische aflevering van The Incredible Dr. Pol behandelen de artsen alles, van alligators tot zebra's.

12:45
7 april

THE INCREDIBLE DR. POL

Informatief

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 16 - Baby, It's Cold Outside

Het is februari. Terwijl de sneeuw blijft liggen, hangt er liefde in de lucht. Dr. Sandra laat op Valentijnsdag aan het personeel weten dat ze is verloofd.

13:32
7 april

THE INCREDIBLE DR POL

Informatief

Seizoen 4 - Aflevering 1 van 20 - Piggin' Out

Het is druk in de kliniek van dr. Pol: er wordt een brutale cavia binnengebracht en enkele biggetjes die niet willen eten.

UITZENDING GEMIST

23:35
3 april 2020

THE INCREDIBLE DR. POL

Informatief

Seizoen 9 - Aflevering 8 van 20 - License To Chill

In deze aflevering behandelt het team van Dr. Pol een opstandige koe, een eigenwijs kitten, en een bejaarde lama. Het winterse weer maakt het de dierenartsen niet gemakkelijk.

22:39
3 april 2020

THE INCREDIBLE DR. POL

Informatief

Seizoen 9 - Aflevering 7 van 20 - Dr. Pol's Super Bowl

Deze keer haalt Dr. Pol geld op met zijn lievelingspony Charlie, behandelt hij een hond die een aanvaring had met een draaiende kettingzaag, en helpt hij een varken bij haar zware bevalling.