×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

7:00
12 augustus 2018

THE GREAT BRITISH BAKE OFF

Culinair magazine

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Culinaire wedstrijd.

Finale.

We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van The Great British Bake Off van 2017. In de finale geven Paul Hollywood en Prue Leith drie opdrachten die elk aspect van de vaardigheden van de thuisbakkers op de proef stellen. In de laatste signatuuropdracht moeten de thuisbakkers weer brood bakken. Het wordt lastig, want ze moeten zowat een hele bakkerswinkel vol broden bakken. In de technische opdracht heeft Prue van een simpel koekje een lastige klus gemaakt. Terwijl de familie en vrienden van de thuisbakkers zich op de laatste dag buiten de tent verzamelen, hebben de finalisten nog één laatste opdracht: een verfijnd, gelaagd, elegant patisserie-spektakelstuk waarmee ze de titel kunnen winnen.

20:30
9 augustus 2018

THE GREAT BRITISH BAKE OFF

Culinair magazine

Het is tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off.

We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van The Great British Bake Off van 2017.

In de finale geven Paul Hollywood en Prue Leith drie opdrachten die elk aspect van de vaardigheden van de thuisbakkers op de proef stellen. In de laatste signatuuropdracht moeten de thuisbakkers weer brood bakken. Het wordt lastig, want ze moeten zowat een hele bakkerswinkel vol broden bakken.

In de technische opdracht heeft Prue van een simpel koekje een lastige klus gemaakt. Terwijl de familie en vrienden van de thuisbakkers zich op de laatste dag buiten de tent verzamelen, hebben de finalisten nog één laatste opdracht: een verfijnd, gelaagd, elegant patisserie-spektakelstuk waarmee ze de titel kunnen winnen.

Kortingscodespot