×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
22 augustus
Noel Fielding, Sandi Toksvig

THE GREAT BRITISH BAKE OFF

Realityreeks

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Culinaire wedstrijd voor amateurbakkers.

De finaleweek.

Eerst waren er twaalf bakkers, nu zijn er nog maar drie over. Maar er kan er maar één uitgeroepen worden tot winnaar van The Great British Bake Off 2018. In deze finale delen Paul Hollywood en Prue Leith drie opdrachten uit waarbij de bakkers al hun vaardigheden uit de kast moeten halen. In de allerlaatste signatuuropdracht van de jury moeten de bakkers met donuts in de weer en worden er onberispelijke decoraties van ze verlangd. Er is een bedrieglijk eenvoudige technische opdracht, afgezien van één klein puntje: het bakken gebeurt niet in de tent. En op de laatste dag, terwijl de familie en vrienden van de bakkers zich buiten de tent verzamelen, staan de finalisten voor een laatste spektakelstukuitdaging: een complex, gelaagd en eetbaar landschap waarmee ze de titel kunnen winnen.

UITZENDING GEMIST

20:30
8 augustus 2019
Noel Fielding, Sandi Toksvig

THE GREAT BRITISH BAKE OFF

Realityreeks

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Culinaire wedstrijd voor amateurbakkers.

Deense week.

In de Deense week is de signatuuropdracht een Smørrebrød, de technische opdracht 14 'Æbleskiver' en het deegspektakelstuk een 'kagemand' of 'kagekone', een traditionele Deense verjaardagstaart.

20:35
1 augustus 2019
Noel Fielding, Sandi Toksvig

THE GREAT BRITISH BAKE OFF

Realityreeks

In deze aflevering van The Great British Bake Off is het veganweek. Het is de zevende van tien afleveringen van deze Britse wedstrijd voor amateurbakkers. Er zijn nog zes bakkers over.

Unicum
Het is een unicum voor de Bake Off: veganweek. Prue en Paul hebben drie heel verschillende opdrachten bedacht om de overgebleven bakkers te testen.

Opdrachten
Een signatuuropdracht met hartig deeg, maar zonder boter. Een schuimende technische opdracht, met een heel ongewoon ingrediënt. En als laatste een imposant spektakelstuk dat in het heetst van de strijd kan uitlopen op een ramp in de tent.

Kortingscodespot