-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:05
28 september

THE GOLDBERGS

Comedy, Serie

Seizoen 7 - Aflevering 9 van 23 - Beverly Goldberg Cookbook, The: Part 2

Een uitgeverij heeft interesse in Beverly's kookboek, maar haar schrijfstijl bevalt niet. Barry en Erica maken als huisgenoten onophoudelijk ruzie. Geoff komt met een oplossing die alles verandert.

9:30
28 september

THE GOLDBERGS

Comedy, Serie

Seizoen 7 - Aflevering 10 van 23 - It's a Wonderful Life

Beverly wil een kerstkaart maken die nog mooier is als die van de Kremps. Tot Geoffs verbazing wordt hij niet voor de foto uitgenodigd. De onderlinge grappen van Barry en JTP lopen uit de hand.

10:00
28 september

THE GOLDBERGS

Comedy, Serie

Seizoen 7 - Aflevering 11 van 23 - Pickleball

Beverly komt erachter dat Murray een jaar jonger is dan ze dachten, en nu wil ze zijn 50e verjaardag overdoen. Coach Mellor probeert de a-sportieve Adam klaar te stomen voor de try-outs van picklebal.

UITZENDING GEMIST

11:42
19 september 2020

THE GOLDBERGS

Comedy, Serie

Seizoen 6 - Aflevering 23 van 23 - Season Finale: Breakin'

Als blijkt dat Barry zijn maatschappelijk werk nooit heeft gedaan, plannen de broers de grootste breakdancing-strijd in de geschiedenis van William Penn. Geoff's stressniveau ligt op een recordhoogte.

10:19
18 september 2020

THE GOLDBERGS

Comedy, Serie

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 23 - Angst-Giving

Beverly's geduld wordt met Thanksgiving op de proef gesteld, maar toch weet ze de breuk te lijmen tussen Murray en Pop Pop. Intussen rijdt oom Marvin Barry en Erica per ongeluk naar Pittsburgh.