×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:30
15 maart 2019
2016
John Lee Hancock
Michael Keaton,
John Carroll Lynch,
Nick Offerman,
Laura Dern,
Patrick Wilson

THE FOUNDER

Biografie

The Founder is een Amerikaanse biografische dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door John Lee Hancock. Met in de hoofdrol Michael Keaton, John Carroll Lynch en Nick Offerman.

Deze film gaat over Ray Kroc (Michael Keaton). Hij is een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en supersnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonald's! Maar als Kroc aan boord stapt van het nu zo herkenbare bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/founder-the

7:00
7 december 2018
2016
John Lee Hancock
Michael Keaton,
Nick Offerman,
John Carroll Lynch,
Laura Dern,
Linda Cardellini

THE FOUNDER

Drama

Mislukte verkoper Ray Croc ontmoet twee broers met een revolutionair hamburgersysteem. Hij belooft deze Dick en Mac McDonald gouden bergen maar gaat aan de haal met hun unieke idee.

Kortingscodespot