bZ7Li5w2I-k

Film: Prince of Persia: The Sands of Time

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:45
23 mei

THE FA CUP

Voetbal

Musical review of the 2016-17 FA Cup, including all the twists and turns.

UITZENDING GEMIST

0:20
24 april 2017

THE FA CUP

Voetbal

Highlight's from the FA Cup semi-final between Arsenal and Manchester City at Wembley.

17:50
22 april 2017

THE FA CUP

Voetbal

Live verslag van de halve finale in de FA up tussen Chelsea en Tottenham Hotspur vanaf Wembley.

Gary Cahill zegt dat het verlies afgelopen weekend tegen Manchester United uiteindelijk nog een goeie zaak is voor Chelsea. "Chelsea is meer dan in staat om de Premier League te winnen", vertelt de huidige aanvoerder van Chelsea aan de Engelse krant Standard Sport.

We zullen de trofee niet winnen enkel omdat we het merendeel van het seizoen goed speelden.
"De nederlaag heeft ons een schop op ons achterste gegeven", zegt Cahill. "We weten dat de competitie nog niet gedaan is. Het wordt moeilijk, maar ik ben ervan overtuigd dat we de laatste zes wedstrijden kunnen winnen."

Vandaag kijkt Chelsea de nummer twee in de stand Tottenham in de ogen in de halve finale van de FA Cup. "Zaterdag heeft niets te maken met de competitie. Het is slechts een bekerwedstrijd maar we willen die wel winnen, want de FA Cup is een van onze doelen dit seizoen", gaat Cahill verder.

"We moeten gewoon kalm blijven en hard werken om resultaten te boeken in de komende wedstrijden. We zullen de trofee niet winnen enkel omdat we het merendeel van het seizoen goed speelden. We moeten blijven hard werken in training. Maar we mogen ook niet vergeten dat we een goede uitgangspositie hebben", besluit Cahill.

Kortingscodespot