Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:00
21 mei

THE EVERMOOR CHRONICLES

Kleine dikke vette leugen: Bella is het zo zat met alle leugens, dat ze een waarheidsstraal maakt met behulp van een splinter. Ludo en Jake weten van het eiland te ontsnappen.

14:25
21 mei

THE EVERMOOR CHRONICLES

De Nacht van de Stank: Tara komt erachter dat Cameron zijn lot bezegeld zal worden. Er is een fenomeen waarbij het dorp naar moerasgas stinkt en de lucht groen kleurt. Tara gaat ze op zoek naar Cameron's moeder.

23:55
21 mei

THE EVERMOOR CHRONICLES

Nieuwe Vlammen: Tara wil de Scheppers tijdens het Snoot-bal evenement op het verkeerde spoor zetten maar realiseert zich dat ze niet kan winnen.

UITZENDING GEMIST

0:00
12 mei 2018

THE EVERMOOR CHRONICLES

De Magie van Bella: Esmerelda ontdekt dat Bridget ondergedoken zit en ze bedenkt een plan om haar naar buiten te lokken. Ze verspreidt het gerucht dat Bella niet de echte opper-Everine is.

23:50
10 mei 2018

THE EVERMOOR CHRONICLES

Hartendag: Het is Hartendag en Tara ontdekt een boek met oude spreuken. Lacie, bezeten door een van de Scheppers, vertelt Tara dat ze daarmee Cameron terug kan halen.

Kortingscodespot