×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:35
12 januari 2019
2014
James Napier Robertson
Cliff Curtis,
James Rolleston,
Kirk Torrance,
Miriama McDowell,
Barry Te Hira

THE DARK HORSE

Drama

Nieuw-Zeelands drama.

Het briljante maar weinig bekende schaakgenie Genesis zet zich, ondanks zijn bipolaire stoornis, in voor de toekomst van achtergestelde kinderen. In een samenleving waarin het voor veel jongeren moeilijk is de verleidingen van het verkeerde pad te weerstaan, probeert hij door middel van het schaakspel hun leven weer op de rails te krijgen en ze te inspireren.

23:45
2 december 2017
2014
James Napier Robertson
Cliff Curtis,
James Rolleston,
Kirk Torrance,
Miriama McDowell,
Barry Te Hira

THE DARK HORSE

Drama

Drama: Genesis Potini is een briljant maar weinig bekend schaakgenie. Ondanks zijn bipolaire stoornis maakt hij zich sterk voor de toekomst van achtergestelde kinderen. In een samenleving waarin het voor veel jongeren moeilijk is de verleidingen van het verkeerde pad te weerstaan, probeert hij door middel van het schaakspel hun leven weer op de rails te krijgen en ze te inspireren.

Dit op feiten gebaseerde drama heeft in 2015 de publieksprijs gewonnen op het International Film Festival Rotterdam. De Nieuw-Zeelander Genesis Wayne Potini leefde van 1964 tot 2011.

Kortingscodespot