-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
1 juli 2020

TERUG: OUTDAUGHTERED

Amusement

Vanaf vanavond is het nieuwste, vijfde seizoen van het realityprogramma Outdaughtered te zien op TLC. Elke woensdag om 20:30 uur zijn de avonturen van het gezin van Adam en Danielle met hun vijfling, The Busby's te volgen. Ook hoe het hen vergaat tijdens de recente lockdown.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Vijfling
Voor veel gezinnen is thuis zitten tijdens de lockdown al een hele opgave, maar dat is het al helemaal als je zes kinderen hebt, waaronder een jonge vijfling. Het overkomt The Busby's in dit nieuwe seizoen van Outdaughtered.

Skivakantie
Terwijl ze er in de eerste afleveringen nog nietsvermoedend op uit trekken met het gezin op skivakantie, komt de wereld bij thuiskomst abrupt tot een einde als het coronavirus ook Amerika heeft bereikt.

Alle zeilen bijzetten
Was hun leven met de bijna vijfjarige vijfling al behoorlijk hectisch, nu moeten Adam en Danielle helemaal alle zeilen bijzetten als ze plannen maken voor het thuisonderwijs van Blayke en het binnenhouden van de vijfling. Tijdens het seizoen worden de lockdown-maatregelen in Texas steeds scherper.