-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:20
13 januari 2021
Geertjan Lassche,
Tijs van den Brink

TERUG: GOD, JESUS, TRUMP!

Documentaire

In het vervolg van het programma God, Jesus, Trump? reist Tijs van den Brink opnieuw af naar de Bible Belt van Amerika waar afgelopen verkiezingen weer massaal op Donald Trump werd gestemd. De twee delen zijn deze woensdag 13 en donderdag 14 januari om 22:20 uur te zien op NPO 2.

Chaos
Ondanks een uit de hand gelopen coronapandemie, economische teruggang, protesten en chaos na Black Lives Matter en een aanhoudende stroom van onthullingen over de persoon Trump bleven de meeste Amerikaanse christenen in Donald Trump hun leider zien. Landelijk gezien kreeg Trump zelfs meer stemmen dan in 2016.

Christelijk
Tijs keert terug naar het platteland van Holland Michigan, 'de Veluwe van Amerika'. Een christelijk gebied met een sterke economie en sterke invloeden van de kerk in de samenleving. Hij spreekt er met voor- en tegenstanders van de afzwaaiend president.

Je kunt alle afleveringen van God, Jesus, Trump! terugkijken via gids.tv/programma/god-jesus-trump.