-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:11
22 februari

TEEN MOM 2

Leah en Corey voeren een juridische strijd om de voogdij over de tweeling. Nathan mag Kaiser zien van Jenelle en David biedt zich aan als contactpersoon. Isaac mist Javi en Kail probeert hem te troosten.

16:05
22 februari

TEEN MOM 2

Barbara en David hebben ruzie om Jenelle en het noodnummer wordt gebeld. Aubree heeft een nieuwe accessoire. Kailyn en Javi hebben het zwaar met zijn uitzending. Leah krijgt vervelend nieuws over de voogdij.

16:58
22 februari

TEEN MOM 2

Kailyn werkt aan haar relatie met Vee. Cole gaat met Aubree naar haar vader/dochterbal. Jenelle gaat naar New York vanwege mysterieuze gezondheidsklachten. Het co-ouderschap van Leah en Corey loopt een deuk op door 'n verontrustend filmpje.

UITZENDING GEMIST

19:35
8 februari 2020

TEEN MOM 2

Cole heeft een grote verrassing voor Chelsea. Kailyn onthult een enorm geheim van haar en Javi. Jenelle moet voor de rechter verschijnen omdat ze Nathans vriendin aanviel. Corey en Miranda's kind wordt geboren en Leah probeert te helpen.

18:47
8 februari 2020

TEEN MOM 2

Kailyn en Javi krijgen slecht nieuws over Javi's baan. Leah vindt dat Corey de meiden in de war maakt met de nieuwe voogdijregeling. Barb maakt zich zorgen om Jenelle's nieuwe vriend. Chelsea en Cole zetten een grote stap samen.