-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:27
6 april

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Motherducker

Kailyn is woedend als haar zwangerschap uitkomt. Briana's moeder confronteert Luis met de baby. Aubree wordt overenthousiast van Chelseas nieuwe huisdieren. Ali bekent iets aan Leah. Jace verblijft voor het eerst in Jenelles nieuwe huis.

14:18
6 april

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 8 - On the Hunt

Als Barb Jace niet wil brengen, spoort Jenelle haar op. Briana geeft Luis een ultimatum. Kailyn en Javi zijn gedwongen elkaar te zien bij Lincolns voetbaltraining. Chelsea en Cole hebben babykoorts. Leah probeert Ali antwoorden te geven.

13:50
7 april

TEEN MOM 2

Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 9

Jenelle heeft een onrustige Moederdag als ze Jace niet mag zien. Briana staat onder druk terwijl ze haar babyshower voorbereidt. Kailyn is geschokt als Javi alimentatie aanvraagt. Leah en Ali gaan naar de dokter. Aubree is klaar in groep 3.

UITZENDING GEMIST

15:29
1 april 2020

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Down That Route

Briana moet een hartverscheurende keuze maken. Kailyns vriendin onthult zeer geheime informatie. Jenelle en Nathan staan tegenover elkaar in de rechtbank. Leah probeert Addie met Jeremy te herenigen. Chelsea neemt baby Watson mee naar huis.

14:39
1 april 2020

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 1 - And Then There Were Five

In seizoen acht spreekt Briana af met een oude vriend, maar ze worstelt met een ongeplande zwangerschap. Een plotse verhuizing test Jenelle en Davids relatie. Kailyn en Javi handelen hun scheiding af en Leah begint aan een nieuw hoofdstuk.