-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:06
25 januari

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 9 - While You Were Out

Barbara en David hebben ruzie om Jenelle en het noodnummer wordt gebeld. Aubree heeft een nieuwe accessoire. Kailyn en Javi hebben het zwaar met zijn uitzending. Leah krijgt vervelend nieuws over de voogdij.

19:03
25 januari

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Choose Your Battles

Kailyn werkt aan haar relatie met Vee. Cole gaat met Aubree naar haar vader/dochterbal. Jenelle gaat naar New York vanwege mysterieuze gezondheidsklachten. Het co-ouderschap van Leah en Corey loopt een deuk op door 'n verontrustend filmpje.

10:19
26 januari

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Say OK

Een gefrustreerde Jade maakt het uit met Sean. Kailyn probeert het samen opvoeden met daarbovenop de stress van digitale lessen. Chelsea krijgt het drukker nu de coronacijfers stijgen in South Dakota. Leah praat met Corey over haar verslaving.

UITZENDING GEMIST

19:50
22 januari 2021

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Didn't Mean It

Leah en Corey voeren een juridische strijd om de voogdij over de tweeling. Nathan mag Kaiser zien van Jenelle en David biedt zich aan als contactpersoon. Isaac mist Javi en Kail probeert hem te troosten.

18:53
22 januari 2021

TEEN MOM 2

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Man of the House

Javi wordt uitgezonden en neemt afscheid van zijn familie. Jenelle spreekt af met Nathan en wakkeert zo Davids jaloezie aan. Corey en Leah botsen bij Ali's doktersafspraak. Chelsea en Cole overwegen om Aubree's achternaam te veranderen.