×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:40
26 mei

TANKED

Bill Engvall: Hereâ??s Your Tank!

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Bill Engvall: Hereâ??s Your Tank!: Komiek Bill Engvall vraagt?om een ?Zen-achtig aquarium voor zijn nieuwe kantoor in Hollywood. Maar een stevige beperking met betrekking tot het gewicht gooit roet in het eten.

3:40
27 mei

TANKED

NBA Wizardy

Seizoen 5 - Aflevering 12 - NBA Wizardy: NBA All-Star John Wall vraagt? ATM om een aquarium in de vorm van een gigantisch paar dobbelstenen. In Georgia bouwen ze een enorm vuurtoren aquarium voor een lokaal visrestaurant.

3:40
2 juni

TANKED

Boyz II Men To ATM

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Boyz II Men To ATM: Brett en Wayde ontwerpen en bouwen een aquarium in een oude open haard voor de oprichter van de beroemde R&B-groep Boyz II Men, en ze bouwen een enorme octopus tentoonstelling.

UITZENDING GEMIST

3:45
20 mei 2019

TANKED

Tanks N' Roses

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Tanks N' Roses: De voor een Grammy genomineerde rockster en voormalig Guns N' Roses gitarist DJ Ashba vraagt?Brett en Wayde van ATM om een griezelig aquarium met schedel-thema voor hem te bouwen.

3:45
19 mei 2019

TANKED

Shaq-A-Tank!

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Shaq-A-Tank!: ATM krijgt een verrassingstelefoontje van hun favoriete klant Shaquille O'Neal. De gepensioneerde NBA superster is gek op zijn eerste aquarium en wil graag een tweede hebben.

Kortingscodespot