×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:40
19 december

TANKED

This Tank Is Ludacris!

Seizoen 7 - Aflevering 19 - This Tank Is Ludacris!: Serie over de capriolen van zakenpartners, boezemvrienden en constante rivalen Wayde King en Brett Raymer van Acrylic Tank Manufacturing, het grootste aquariumbedrijf van de VS.

3:40
20 december

TANKED

Napping With The Fishes

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Napping With The Fishes: Serie over de capriolen van zakenpartners, boezemvrienden en constante rivalen Wayde King en Brett Raymer van Acrylic Tank Manufacturing, het grootste aquariumbedrijf van de VS.

3:40
21 december

TANKED

Swimming With The Sharks

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Swimming With The Sharks: Het team van Acrylic Tank Manufacturing maakt een op de maffia geïnspireerd aquarium van 4000 liter en geeft een New Yorks gezin met heimwee een uniek NYC-telefooncelaquarium.

UITZENDING GEMIST

3:40
15 december 2018

TANKED

Shark Tank In The Shark Tank

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Shark Tank In The Shark Tank: Serie over de capriolen van zakenpartners, boezemvrienden en constante rivalen Wayde King en Brett Raymer van Acrylic Tank Manufacturing, het grootste aquariumbedrijf van de VS.

3:40
14 december 2018

TANKED

Antonio Brown's Touchdown Tank

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Antonio Brown's Touchdown Tank: Serie over de capriolen van zakenpartners, boezemvrienden en constante rivalen Wayde King en Brett Raymer van Acrylic Tank Manufacturing, het grootste aquariumbedrijf van de VS.

Kortingscodespot