-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:34
22 januari

TAKESHI'S CASTLE THAILAND

Amusement

Seizoen 3 - Aflevering 7

Een nieuwe lichting van honderd studenten probeert het kasteel te bestormen, maar ze zullen eerst Turtle Path, Wet Paint en Runaway Rockaway moeten overwinnen. Zal er iemand z'n diploma halen?

3:58
22 januari

TAKESHI'S CASTLE THAILAND

Amusement

Seizoen 3 - Aflevering 8

Honderd nieuwe rekruten moeten balanceren op de gloednieuwe Domino's, de wiebelende Bridge The Gap en de gestoorde Knock Knock, voordat ze het kasteel kunnen proberen binnen te treden. Het is er nat en glad, dat is Takeshi's Castle.

5:30
22 januari

TAKESHI'S CASTLE THAILAND

Amusement

Seizoen 3 - Aflevering 9

Een nieuwe lading hoopvolle deelnemers probeert het kasteel te bestormen, maar eerst moeten ze buitelen in de Star Bowling en wiebelen in de Bridge Ball. Meer deelnemers, meer uitdagingen en meer bewakers die ze in de weg staan.

UITZENDING GEMIST

3:27
1 januari 2021

TAKESHI'S CASTLE THAILAND

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 4

De bewakers staan paraat op een glibberige muur terwijl een nieuwe lading kandidaten het kasteel probeert te bereiken. Honeycomb en Sumo staan in de weg, dus wie zal de eindbestorming halen?

2:59
28 december 2020

TAKESHI'S CASTLE THAILAND

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 3

Een nieuwe lading kandidaten breekt zich het hoofd over Knock Knock en glibbert door Tug of War heen voor een plek in de eindbestorming van het kasteel. Wie haalt het einde en wie blijft achter in de modder?