-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:54
17 januari

SYDNEY TO THE MAX S2

Serie, Jeugd

Harry en Sydney

Syd ontdek dat haar jeugdvriend Harry weer in Portland komt wonen. Als Olive Harry ontmoet, vindt zij dat Harry de perfecte match is voor Sydney.

19:49
18 januari

SYDNEY TO THE MAX S2

Serie, Jeugd

Vrienden voor het leven

Emmy en Sophia krijgen ruzie en verbreken hun vriendschap. Sydney en Olive staan voor een moeilijke keuze. Jonge Max en Leo kopen samen een paar Sky Johnsons en besluiten dit te delen.

19:45
19 januari

SYDNEY TO THE MAX S2

Serie, Jeugd

De broers Rozalski

Olive baalt ervan dat ze altijd wordt buitengesloten door haar 4 grote broers. Jonge Max wordt door zijn eigen moeder verslagen in een race game en is zijn mojo kwijt.

UITZENDING GEMIST

19:49
13 januari 2021

SYDNEY TO THE MAX S2

Serie, Jeugd

Niet naar het museum

Omdat Sydney steeds te laat thuis komt na een avondje uit met Olive krijgt ze huisarrest. Net nu er een pop-up cakemuseum opent in Portland.

19:47
12 januari 2021

SYDNEY TO THE MAX S2

Serie, Jeugd

Zusjes pact

De meisjes gaan voor het eerst naar een schoolfeest voor brugklassers. Nadat ze aanvankelijk hadden besloten zonder date te gaan, gaan Olive Emmy en Sophia toch met een date naar het feest.