-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:30
12 december
Shemar Moore

S.W.A.T

Actieserie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie.

Funny Money.

De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

20:30
19 december
Shemar Moore

S.W.A.T

Actieserie

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie.

Immunity.

Het team voert onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizier.

UITZENDING GEMIST

20:30
5 december 2019
Shemar Moore

S.W.A.T

Actieserie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie.

Bad Faith.

De burgemeester vraagt aan luitenant Lynch om een afdelingsherziening van het SWAT-team uit te voeren terwijl hij op zoek gaat naar een voortvluchtige leider van een beruchte doemsdagcultus.

20:30
28 november 2019

S.W.A.T

Actieserie

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden.

Eenheid
S.W.A.T. gaat over politieluitenant Daniel 'Hondo' Harrelson. Hij maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics.

Loyaliteit
Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit naar de plek waar hij is opgegroeid en de leden van zijn SWAT-team.