UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:05
28 november 2017
Fay Ripley,
Damien Molony,
Clare-Hope Ashitey

SUSPECTS

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie (2015): No-go area: Martha is geshockeerd door de brutale overval op de gepensioneerde weduwe Betty Walker thuis. De dieven zijn aan de haal met het spaargeld van de vrouw, die gewond in het ziekenhuis ligt. Jack en Charlie moeten op zoek naar verdachten. Zullen zij het tuig vinden dat hiervoor verantwoordelijk is?

23:20
22 november 2017
Fay Ripley,
Damien Molony,
Clare-Hope Ashitey

SUSPECTS

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie (2015): Drive-by shooting: Martha en haar team zijn zwaar onder de indruk wanneer predikant Daniel Matthews op klaarlichte dag wordt neergeschoten, net voor zijn boksclub voor probleemjongeren. Het onderzoeksteam vermoedt dat de aanpak van de predikant niet door iedereen gesmaakt werd. De speurders vragen zich ook af of de zaak van Matthews niet gelinkt moet worden aan de recente drive-by shooting van Victoria Summers.

Kortingscodespot