-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:43
23 september

STORAGE WARS

Amusement, Reality

Seizoen 4 - Aflevering 12 van 12 - Still Nobody's Vault But Mine

Het tweede deel van de 100-unitsveiling in Chatsworth, Californië, gaat door tot laat op de avond. Ivy Calvin is de rest te slim af. Darrell Sheets doet het zonder Brandon en spekt zijn portemonnee.

17:00
26 september

STORAGE WARS

Amusement, Reality

Seizoen 4 - Aflevering 9 van 12 - The Big Boy vs. The Heavyweight

De kopers treffen elkaar in La Habra, Californië, en stuiten op de King of Palmdale. Ivy Calvin, een voormalige ultimate-vechter stapt in de ring en krijgt het aan de stok met Darrell.

17:30
26 september

STORAGE WARS

Amusement, Reality

Seizoen 4 - Aflevering 10 van 12 - The Kook, The Chief, His Son, and The Brothers

De kopers gaan helemaal naar Lake Elsinore, Californië, en krijgen te maken met de Kings of Swag. Jarrod en Brandi kibbelen. Barry wil niet duiken, en de Sheets doen een bijzondere ontdekking.

UITZENDING GEMIST

21:31
19 september 2020

STORAGE WARS

Amusement, Reality

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 12 - Breathalyze This

De kopers zijn terug in Surf City, Californië. Barry heeft de King of Kitsch Charles Phoenix meegenomen om een veiling bij te wonen. Darrell komt erachter dat er niet zoiets als thuisvoordeel bestaat.

21:01
19 september 2020

STORAGE WARS

Amusement, Reality

Seizoen 4 - Aflevering 7 van 12 - Auctioning for Dummies

Vandaag wordt er geveild in Stanton, Californië. Mark en Nabila zorgen voor meer concurrentie. Barry probeert geld te verdienen aan een vriend, terwijl Nabila stemles krijgt.