×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:03
26 januari
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

Kikkerkoning.

Er was eens, heel lang geleden, in een tijd toen dromen nog geen bedrog waren, een koning die samen met zijn vrouw, de koningin, één dochter had. Het lievelingsspeelgoed van die prinses was een gouden bal. Maar op een dag viel die bal tijdens het spelen in een vijver. Die was zo diep dat je de bodem niet meer kon zien. Gelukkig had een kikker gezien wat er gebeurde en hij beloofde de prinses dat hij de gouden bal zou opvissen.

15:03
27 januari
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

Tafeltje dek je.

Er was eens, lang, lang geleden, een kleermaker die drie zonen had. Die hielpen hem in het naaiatelier, maar op een dag vond papa dat ze beter een ander vak konden leren. Geef toe: vier kleermakers in één dorp, dat is wel wat veel, hé? De eerste zoon besliste meubelmaker te worden, de tweede wilde molenaar worden en de derde koos voor timmerman. Ze namen afscheid van hun vader en trokken de wijde wereld in, op zoek naar iemand die hen dat nieuwe vak kon leren.

15:03
2 februari
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

Tuinman en de Fakir.

Er was eens een hele rijke sultan die echt alles had wat hij wilde hebben. Op een dag krijgt hij van een onderdaan een tulpenbol cadeau. De sultan ziet de schoonheid hiervan niet en is erg verdrietig. Hoe loopt het af met de onderdaan en de sultan?

UITZENDING GEMIST

14:56
13 januari 2019
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

De Chinese nachtegaal.

Er was eens een Chinese keizer die in een van de prachtigste paleizen van het hele oosten woonde. In een van de vele bomen van die tuin woonde een nachtegaal die heel erg mooi kon zingen. Maar toen verdween de nachtegaal. Waarom? En komt de nachtegaal nog terug naar de keizer?

15:03
12 januari 2019
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

De rode schoentjes.

Er was eens een meisje dat Karen heette. Het meisje leefde op straat. Op een dag wordt ze meegenomen door een oude dame en krijgt ze een nieuw thuis én nieuwe rode schoentjes.

Kortingscodespot