×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:32
23 maart
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

Rozenroodje en Rozenwitje.

Er was eens een arme weduwe die met haar kinderen in haar hutje woonde. Het waren erg lieve en vlijtige kinderen. Dikwijls liepen ze alleen door het bos en verzamelden rode bessen. Geen enkel dier deed hen kwaad of was bang voor hen. Ze leefden daar erg gelukkig, tot op een dag.

14:32
24 maart
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

De magische klok.

Heel lang geleden woonden er in een ver land in een prachtig kasteel zes koningszonen die erg ijdel waren. De koning en koningin waren erg vroeg gestorven en de opvoeding van de raadsheren liet te wensen over. Er viel met de zes zonen geen land te bezeilen.

14:32
30 maart
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

Sneeuwwitje.

Er was eens een beeldschoon prinsesje, Sneeuwwitje genaamd. Haar gemene stiefmoeder was zo jaloers op haar dat ze snode plannen smeedde. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?

UITZENDING GEMIST

14:33
17 maart 2019
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

Ganzenhoedstertje.

Er was eens een koningin met haar dochter. Ooit werd bepaald dat de prinses zou trouwen met de zoon van de koning van een naburig rijk. Op haar achttiende verjaardag gaat de prinses naar haar prins. Onderweg gebeurt er iets bijzonders.

14:32
16 maart 2019
Rudi Van den Bossche

SPROOKJES

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek.

De kleine zeemeermin.

Er was eens een plek in de zee waar de zeemensen leven. Waar de zee het diepst is, ligt het mooie paleis van de zeekoning. Hij woont daar samen met zijn vier dochters. De jongste is de allermooiste, maar evenals de anderen heeft zij geen voeten maar een vissenstaart.

Kortingscodespot