-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:34
20 september
Jan Decleir

SPROOKJES

Serie, Sprookje, Jeugd

Seizoen 1 - Vrouw Holle

Er was eens een moeder met twee dochters. De ene dochter was lui en de andere dochter was lief en ijverig. Maar hoe hard het lieve meisje ook werkte, het was nooit goed genoeg. Op een dag ontmoette ze Vrouw Holle. Veranderde haar leven hierdoor?

14:33
27 september
Jan Decleir

SPROOKJES

Serie, Sprookje, Jeugd

Seizoen 1 - Kikkerkoning

Er waren eens een koning en koningin met een dochter. Het lievelingsspeelgoed van de prinses was een gouden bal. Maar toen viel de bal in de vijver. Kreeg ze hem nog terug? En wat moest ze daarvoor doen?

UITZENDING GEMIST

14:33
13 september 2020
Jan Decleir

SPROOKJES

Serie, Sprookje, Jeugd

De rode schoentjes

Er was eens een meisje dat Karen heette. Het meisje leefde op straat. Op een dag werd ze meegenomen door een oude dame en kreeg ze een nieuw thuis én nieuwe rode schoentjes.

14:28
12 september 2020
Jan Decleir

SPROOKJES

Serie, Sprookje, Jeugd

Repelsteeltje

Er was eens een molenaar met een beeldschone dochter die voor de koning goud moest spinnen uit stro. Onmogelijk! Maar dan is daar Repelsteeltje. Zal hij haar helpen of niet?