eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:35
17 juli

SPOTLIGHT

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Stapelverliefd: Joris wordt helemaal gek van Deb, die zo verliefd is dat ze haar afspraken met Joris keer op keer vergeet. Als ze door haar laksheid hun opdracht dreigen te verknallen, werkt Joris haar uit het groepje.

19:50
17 juli

SPOTLIGHT

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Hard Rock: Lynn laat een jongen die ze leuk vindt het thema voor hun opdracht kiezen. Daar krijgt ze spijt van als ze leert wat zijn muzieksmaak is.

19:35
18 juli

SPOTLIGHT

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Sterallures: Deb, Joris en Kess zijn gevraagd om alles klaar te zetten voor een bezoek van de acteurs uit de TV serie Ghost Rockers. Deb neemt Joris in de maling.

UITZENDING GEMIST

19:30
4 juli 2018

SPOTLIGHT

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Geen focus: Sanne is zo verliefd op Kess dat ze nauwelijks op kan letten in de les. Maar daardoor komt haar cijfer voor Nederlands in gevaar.

19:50
11 juni 2018

SPOTLIGHT

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Estafette: Sanne vermaakt zich over het haantjesgedrag van haar twee vrienden, Joris en Kess die beiden het idee hebben de sterkste en de fitste te zijn. Dan worden ze uitgedaagd door hun leerkrachten voor een estafette. Wie zal er winnen?

Kortingscodespot