SF9tgeo1HuA

Film: Dragonheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:15
23 april
Derk Bolt, Jetske van den Elsen

SPOORLOOS

Realityreeks

Aflevering 7 - Realityreeks: Krijgt Jeroen antwoord?

9:15
24 april
Derk Bolt, Jetske van den Elsen

SPOORLOOS

Realityreeks

Aflevering 7 - Realityreeks: Krijgt Jeroen antwoord?

21:15
30 april
Derk Bolt, Jetske van den Elsen

SPOORLOOS

Realityreeks

Aflevering 8 - Realityreeks: Op zoek in Guatemala: Natalie kwam twee weken voor haar eerste verjaardag vanuit haar geboorteland Guatemala terecht in Nederland. Haar adoptiegezin telde dan al twee biologische kinderen en daar kwam, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin met een kleurtje, voelde Natalie zich altijd al anders en was ze erg bezig met haar adoptie. Met de gegevens op haar adoptiepapieren komt Natalie zelf niet veel verder en dus reist Derk af naar Guatemala, op zoek naar haar moeder.

UITZENDING GEMIST

9:10
17 april 2018
Derk Bolt

SPOORLOOS

Realityreeks

Aflevering 6 - Realityreeks: Jaqueline en Jeferson: Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht werden. Twee jaar later kwamen ze, vanuit hun geboorteland Brazilië, bij hun adoptie-ouders in Friesland terecht. Twaalf jaar geleden, tijdens een vakantie in São Paulo, bezochten ze het ziekenhuis waar ze geboren zijn en het kindertehuis waar ze gewoond hebben, maar nu pas zijn ze er klaar voor om hun biologische moeder te ontmoeten. Ze zijn nieuwsgierig naar haar verhaal en benieuwd of er gelijkenissen zijn. Derk gaat op zoek in Brazilië.

21:15
16 april 2018
Derk Bolt

SPOORLOOS

Realityreeks

In de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Spoorloos reist Derk Bolt naar Brazilië, op zoek naar de moeder van Jaqueline en Jeferson. Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren 4 en 2 jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht zijn. Twee jaar later kwamen ze, vanuit hun geboorteland Brazilië, bij hun adoptieouders in Friesland terecht.

Twaalf jaar geleden, tijdens een vakantie in Sao Paulo, bezochten ze het ziekenhuis waar ze geboren zijn en het kindertehuis waar ze gewoond hebben, maar pas nu zijn ze er klaar voor om hun biologische moeder te ontmoeten. Ze zijn nieuwsgierig naar haar verhaal en benieuwd of er gelijkenissen zijn. Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender starten hun zoektocht in Brazilië.

Spoorloos is vanaf vanavond weer elke maandag om 21:15 uur te zien op NPO 1.

Kortingscodespot