-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:37
10 juli

SPONGEBOB

Animatie

Seizoen 9 - Aflevering 182 - De dagboekcrimineel / Bumper aan bumper

Octo leest het dagboek van SpongeBob en maakt hem daar vreselijk belachelijk mee. // Juffrouw Puff heeft bedacht dat SpongeBob rijexamen moet doen op een lege verafgelegen weg. Hij zou dan slagen en zij zou voorgoed van 'm af zijn.

9:17
12 juli

SPONGEBOB

Animatie

Seizoen 10 - Aflevering 212 - De Ongelooflijke Krimpende Spons / Sport?

SpongeBob moet zichzelf zien te redden nadat hij zichzelf per ongeluk heeft laten krimpen. // SpongeBob en Patrick vinden een doos met allerlei verschillende sportattributen.

10:40
13 juli

SPONGEBOB

Animatie

Seizoen 9 - Aflevering 185 - Goe Ballen

Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul veranderd in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Voor Plankton een gereedschap om het geheime recept van de Krabburger in handen te krijgen.

UITZENDING GEMIST

19:13
2 juli 2020

SPONGEBOB

Animatie

Seizoen 8 - Aflevering 176 - De Bende Van Plankton / Visaasragout

Plankton ronselt Straalman en denkt dat hij een bende heeft. // Octo wordt als kok aangenomen bij de Maatemmer. Hij gebruikt een oud recept van zijn oma om het noodlijdende restaurant weer op de kaart te zetten.

19:11
18 juni 2020

SPONGEBOB

Animatie

Seizoen 8 - Aflevering 66 - Zuurstof Bubbels / Zo Doet Een SponsMan Dat!

Sandy komt door een ongelukje zonder zuurstof te zitten. SpongeBob en Patrick gaan haar helpen weer normaal te ademen. // SpongeBob mag examen doen voor de band; Karate. Meester Fuzzy Eekhoorn is niet erg onder de indruk van de SponsMans.