×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:50
31 mei
Splinter Chabot

SPLINTER, IN DE POLITIEK

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks over de Nederlandse politiek en politici.

Idealen.

Hoeveel blijft er in Den Haag over van je idealen? Splinter stelt de vraag aan onder meer Esther Ouwehand en oudgedienden Hans Wiegel en Diederik Samsom.

11:50
7 juni
Splinter Chabot

SPLINTER, IN DE POLITIEK

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de Nederlandse politiek en politici.

Campagne.

Wat moet een politicus uit de kast halen om de stem van de kiezer te winnen? Splinter gaat mee op campagne en bespreekt met reclamemannen of het verkopen van politieke inhoud lijkt op het branden van een product. Diederik Samsom legt de rollenspellen uit waarmee politici zich op grote debatten voorbereiden. Met Lilian Marijnissen bespreekt hij hoe haar vriendinnen haar behoeden voor het vervallen in Haags jargon. Ook neemt Splinter de meest spraakmakende momenten van de campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen door met campagnestrategen.

UITZENDING GEMIST

11:45
17 mei 2019
Splinter Chabot

SPLINTER, IN DE POLITIEK

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks (2018) met Splinter Chabot.

Imago.

Het imago van de politici staat centraal. Kun je jezelf blijven op het Binnenhof? Is de inhoud ondergeschikt aan het imago? Splinter spreekt premier Mark Rutte in zijn geheime koffietentje.

22:35
18 april 2019
Splinter Chabot

SPLINTER, IN DE POLITIEK

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Reportagereeks (2018) met Splinter Chabot.

Media.

Splinter onderzoekt hoe belangrijk de (sociale) media nu echt zijn in de politiek. Hij praat hierover met bekende mediatrainer Bas Mouton. Hebben politici hem echt nodig? Met Binnenhof-watchers bespreekt Splinter wat bijvoorbeeld een poedelnaakte Instagram-foto voor het imago van Thierry Baudet heeft gedaan. Was het een onschuldig vakantiekiekje? Of een strategische meesterzet? Rob Jetten vertelt al joggend door het park over zijn eerste moeizame mediaoptreden en de gevolgen daarvan.

Kortingscodespot