-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:08
16 december

SOUTH PARK

De animatieserie ‘South Park’ is de cultserie die alles en iedereen op de hak neemt. Lees hier meer over de avonturen van Stan, Kyle, Cartman & Kenny!

4:10
16 december

SOUTH PARK

Seizoen 10 - Aflevering 6 - ManBearPig: De jongens komen vast te zitten in een grot en Cartman vindt een schat.

4:30
16 december

SOUTH PARK

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Tsst: De schooldecaan wordt gek van Cartman en hij wil dat hij professionele hulp krijgt. De moeder van Cartman schakelt de supernanny in maar dit loopt helemaal verkeerd af.

Het ziekenhuis denkt dat The Dog Whisperer: Cesar Milan, wel kan helpen. En het lijkt ook echt te werken.

Wanneer Cesar weer vertrekt wil de moeder van Cartman graag een date met hem, alleen Cesar ziet dit niet zitten. De moeder van Cartman weet hier wel een plannetje op, wat een hoop verklaard!

UITZENDING GEMIST

20:30
28 november 2019

SOUTH PARK

Seizoen 23 - Aflevering 8 - ‘South Park’ is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd.

Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van ‘South Park’: alles en iedereen wordt op de hak genomen! Door de simpele animatiestijl was ‘South Park’ altijd snel en makkelijk te maken, waardoor de makers Trey Parker en Matt Stone meteen konden inspringen op de actualiteit. In de serie wordt actueel maatschappelijk commentaar afgewisseld door absurde verhaallijnen over gigantische ballen en kutscheten.

Beroemdheden komen er ook zelden ongeschonden vanaf, als zij in ‘South Park’ worden gepersifleerd. Zo doken Michael Jackson, Paris Hilton, Al Gore en Kanye West al in South Park op, om er maar een paar te noemen. ‘South Park’ is al 16 seizoenen wereldwijd enorm populair en werd bekroond met maar liefst drie Emmy Awards.

Alle afleveringen van ‘South Park’ zijn online te bekijken, van klassiekers tot de meest recente avonturen van Cartman en co: http://www.southpark.nl

20:05
28 november 2019

SOUTH PARK

Seizoen 12 - Aflevering 8 - The China Problem: Terwijl de rest van Amerika wordt achtervolgd door de herinnering aan een recente tragische gebeurtenis, is alleen Butters bereid om het samen met Cartman op te nemen tegen de Chinezen.