×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

1:35
19 augustus

SOUTH PARK

Seizoen 12 - Aflevering 14 - The Ungroundable : Butters weet zeker dat hij op school een vampier heeft gezien, maar niemand wil naar hem luisteren. Ondertussen zijn de gothic-kinderen boos en gefrustreerd omdat de andere kinderen het verschil niet zien tussen een goth en een vampier.

2:05
19 augustus

SOUTH PARK

Seizoen 13 - Aflevering 1 - The Ring: Kenny neemt zijn nieuwe vriendinnetje mee naar een concert van de Jonas Brothers, waar ze allebei een kuisheidsring krijgen.

6:30
19 augustus

SOUTH PARK

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Super Phun Thyme : Terwijl de kinderen op excursie zijn naar een levend museum, zorgt Cartman ervoor dat Butters kan ontsnappen om naar de gokhal ernaast te gaan.

UITZENDING GEMIST

1:05
16 augustus 2019

SOUTH PARK

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Canada on Strike: Het hoofd van het Wereld Canada Bureau stuurt aan op een lange, pijnlijke staking. De verantwoordelijkheid voor het bereiken van een overeenkomst ligt bij de jongens.

16:45
15 augustus 2019

SOUTH PARK

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Reverse Cowgirl: Clyde vergeet de wc-bril naar beneden te doen, wat leidt tot de dood van zijn moeder! De overheid besluit regels op te stellen voor toiletgebruik. Dan komt Cartman in actie en haalt Stan Clyde over om de overleden uitvinder van de wc aan te klagen.

Kortingscodespot