lAxgztbYDbs

Film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:25
15 oktober

SOUTH PARK

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Sexual Healing: Kyle en Butters zitten tussen de beroemdste Amerikaanse sterren als ze behandeld worden voor een seksverslaving. Cartman en Stan zijn verslingerd aan de nieuwe Tiger Woods-game.

14:50
15 oktober

SOUTH PARK

Seizoen 14 - Aflevering 2 - The Tale of Scrotie McBoogerballs: Butters krijgt de schuld en daarna de roem als de jongens een boek schrijven dat aanstootgevend bedoeld is, maar wordt onthaald als een meesterwerk.

1:05
16 oktober

SOUTH PARK

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Good Times with Weapons: Als de jongens besluiten om oosterse wapens te kopen op een vlooienmarkt, veranderen ze in Japanse animestrijders, hetgeen ernstige gevolgen heeft voor Butters.

UITZENDING GEMIST

1:30
12 oktober 2018

SOUTH PARK

Seizoen 13 - Aflevering 10 - W.T.F.: Nadat ze voor het eerst een worstelwedstrijd van de WWE hebben bezocht, willen alle jongens professioneel worstelaar worden.

1:05
12 oktober 2018

SOUTH PARK

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Butters' Bottom Bitch: Butters is vastbesloten om voor het eerst te worden gekust, zodat zijn vrienden hem niet meer uitlachen.

Kortingscodespot