h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:35
17 juli

SOUTH PARK

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Sponsored Content: Jimmy's integriteit als journalist botst keihard met de ideologie van PC Principal.

1:05
17 juli

SOUTH PARK

Seizoen 19 - Aflevering 9 - Truth and Advertising: PC Principal verdwijnt samen met twee leerlingen.

1:30
17 juli

SOUTH PARK

Seizoen 15 - Aflevering 8 - Ass Burgers: Stan is nogsteeds erg depressief, wat nog wegkomt bij de scheiding van zijn ouders. Hij wil graag zijn oude gelukkige leventje weer terug.

Omdat Stan vorig jaar een griepprik heeft gekregen denken ze dat hij de ziekte van Asperger heeft. Cartman wil graag dezelfde diagnose en omdat hij 'ass burgers' heeft vertaan inplaats van 'asperger' gaat hij met hamburgers in zijn ondergoed naar de dokter.

Het plan mislukt maar de hamburgers uit zijn ondergoed vallen wel erg goed in de smaak bij zijn schoolgenoten en hij besluit er een kraampje mee te beginnen die erg succesvol is. Er is een groep in de inrichting waar Stan is geplaatst die tegen asperger is.

Ze geven Stan een drankje, whiskey, zodat hij in zijn illusionele wereld komt. De grote hamburger ketens doen er alles aan om achter de formule van Cartman te komen.

UITZENDING GEMIST

1:30
14 juli 2018

SOUTH PARK

Seizoen 18 - Aflevering 6 - Freemium Isn't Free: Stan is verslaafd aan het nieuwe mobiele spel van Terrance & Phillip.

1:05
14 juli 2018

SOUTH PARK

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Safe Space: Cartman is slachtoffer van gepest om zijn uiterlijk.

Kortingscodespot