CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:00
19 september

SOMEBODY'S GOTTA DO IT

Episode 1

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Mike Rowe reist door de VS en bezoekt onderweg bijzondere mensen. Maak kennis met vernieuwers, wereldverbeteraars, ondernemers en verzamelaars, kortom, mensen met een passie.

16:00
20 september

SOMEBODY'S GOTTA DO IT

Episode 2

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Mike Rowe reist door de VS en bezoekt onderweg bijzondere mensen. Maak kennis met vernieuwers, wereldverbeteraars, ondernemers en verzamelaars, kortom, mensen met een passie.

16:00
21 september

SOMEBODY'S GOTTA DO IT

Episode 3

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Mike Rowe reist door de VS en bezoekt onderweg bijzondere mensen. Maak kennis met vernieuwers, wereldverbeteraars, ondernemers en verzamelaars, kortom, mensen met een passie.

UITZENDING GEMIST

1:00
9 september 2018

SOMEBODY'S GOTTA DO IT

River Rescue

Aflevering 2 - River Rescue: Mike ontmoet Chad Pregracke, die van het schoonmaken van de Amerikaanse rivieren zijn levenswerk heeft gemaakt. In Wisconsin leert Mike de kunst van het maken van ijssculpturen.

1:00
2 september 2018

SOMEBODY'S GOTTA DO IT

Bullfighting

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Bullfighting: Mike Rowe gaat in Chicago op pad met een aantal stierenvechters. Later leert hij op ambachtelijke wijze chocolade maken en vervolgens brengt hij een bezoek aan president Lincoln.

Kortingscodespot