h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:15
12 augustus 2017

SOLAR

Muziekprogramma

Gwen van Poorten en Giel Beelen doen verslag van Solar Festival. Dit is het creatieve festival van Nederland bij de Maasplassen in Roermond. Iedereen die niet op het festival is geweest, kan meegenieten vanaf de bank. Met dit jaar optredens van onder anderen Netsky, Rico & Sticks, Boef, Firebeatz en Dubfire. Als dat geen feestje wordt.

22:50
2 augustus 2015

SOLAR

Muziekprogramma

Solar Weekend Festival, hét creatieve crossoverfestival, vindt deze week weer plaats aan de Maasplassen in Roermond.

4 dagen op vakantie naar Roermond. Klinkt niet zo sexy, maar dat is het wel want het is Solar Weekend.

Met een bak zon in het vooruitzicht en een line-up van heb-ik-jou-daar kún je alleen maar enorm uitkijken naar het epische Solar Festival. En gelukkig maar, want het ging bijna niet door om een kortgeding, aangespannen door omwonenden. Extra reden om uit te kijken naar een (lang) weekend vol creativiteit en muziek.

Thema: Cinema
Filmisch, extravagant, prachtige decors en moddervette stages. Waan je een filmster, met alle geneugten van dien. Verkleed je als Rambo en storm over het terrein, deel een Wodka Martini met Double O Seven, of duik onder de lakens met jouw eigen Brad Pitt. Solar 2015 is Holly & Bollywood aan de Maasplassen.

Gwen en Nathan gaan er vol in mee en zorgen dat het ook vanaf de bank snoeihard genieten is.

Kortingscodespot