-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
14 januari 2021

SLOT: MIJN LEVEN IN HUN HANDEN

Amusement

In de laatste aflevering van Mijn Leven in Hun Handen onder andere het verhaal van de 61-jarige Annemarie, die nog een tweede chemokuur moet ondergaan na haar operatie waarbij een groot deel van de alvleesklier is weggehaald.

Mis
Als ze net weer een beetje op de been is van deze tweede ronde, gaat het op het thuisfront goed mis.

Trillen
Het leven van de 43-jarige Bernadette wordt al negen jaar lang bepaald door plotselinge, heftige aanvallen in de hartstreek, waarbij haar hele lichaam gaat trillen.

Jaren
Arts na arts en nachtelijke bezoeken aan de eerste hulp zijn al jaren aan de orde van de dag. Bernadette heeft maar een vraag: Wat is er met mij aan de hand?

Over het programma
In Mijn Leven in Hun Handen worden zeven mensen, die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep, een jaar lang gevolgd. Je kunt alle afleveringen terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/mijn-leven-in-hun-handen.