1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

15:05
1 januari 2018
2010
Mike Mitchell
Mike Myers,
Cameron Diaz,
Eddie Murphy

SHREK FOREVER AFTER

Comedy, Film

Animated family adventure. A domesticated Shrek becomes depressed when he believes no-one finds him frightening any more. He makes a deal to get his roar back with an embittered Rumpelstiltskin, who is out to get revenge on the ogre. Shrek finds himself in an alternate reality where he was never born and faces a race to break the spell and rescue Fiona.

20:32
18 oktober 2017
2010
Mike Mitchell
Eddie Murphy (stem),
Julie Andrews (stem),
Mike Myers (stem),
Cameron Diaz (stem),
Antonio Banderas (stem)

SHREK FOREVER AFTER

Animatiefilm

Animatiefilm: Na het verslaan van een boze draak, het redden van een mooie prinses en het beschermen van het koninkrijk van zijn schoonfamilie, is Shrek een gewone familieman geworden. Hij verlangt naar de tijd waarin hij nog een 'echte angstaanjagende Oger' was en laat zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Shrek komt terecht in een alternatieve akelige versie van 'Far Far Away', waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn ware liefde terug te vinden.

Kortingscodespot