×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
17 mei 2019
Gordon Anderson, Isabelle Sieb
Douglas Henshall,
Alison O'Donnell,
Steven Robertson,
Mark Bonnar,
Julie Graham

SHETLAND

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

Calum pleegt zelfmoord. Perez en inspecteur Boyd vliegen naar Glasgow en ondervragen Claire McGuire, de ex-vrouw van Aaron, die duidelijk meer op haar kerfstok heeft dan eerst blijkt. Perez komt te weten dat er een link is tussen Andrea en zakenman Gilbert Benson, een projectontwikkelaar. Heeft hij iets te maken met de mensensmokkel? Zezi onderneemt een ontsnappingspoging.

20:35
10 mei 2019
Gordon Anderson, Isabelle Sieb
Douglas Henshall,
Alison O'Donnell,
Steven Robertson,
Mark Bonnar,
Julie Graham

SHETLAND

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie.

Het team doet een gruwelijke ontdekking in het huis van de Hayes. Zoon Jamie blijkt verdwenen. Olivia vreest dat door deze gebeurtenissen het onderzoek naar de dood van Daniel en de verdwijning van zijn zus Zezi dreigt ondergesneeuwd te geraken. Calum Dunwoody wordt verdacht van mensensmokkel, maar bij zijn ondervraging wil hij uit schrik geen informatie lossen. Tosh komt te weten dat Paul Kiernan, de manager van het Hillside-hotel, een valse identiteit heeft gebruikt. Perez denkt via hem te kunnen achterhalen waar Zezi is.

Kortingscodespot