CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
22 september

SEE DAD RUN

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Pap Helpt Joe In De Problemen: David laat Joe spijbelen om hem te helpen met zijn stress maar Joe voelt zich schuldig en vertelt de waarheid waardoor Joe EN David moeten nablijven. Amy en Emily zetten een val om erachter te komen wie de poep van zijn hond niet opruimt.

21:30
23 september

SEE DAD RUN

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pap Ziet Pap Rennen: David's TV vader Bernie komt langs, maar de reünie gaat fout als hij ervandoor gaat en zijn baby achterlaat. David moet Bernie ervan overtuigen dat zijn rol als echte vader zijn beste rol zal zijn. Emily voed een nepbaby op voor school en kan dat niet aan.

UITZENDING GEMIST

21:30
1 september 2018

SEE DAD RUN

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Pap Geeft Een Verjaardagsfeestje: Janie's verjaardagpartijtje wordt last-minute gecanceld en dus wordt David de partyplanner. Om het superfeestje van Charlotte, het vriendinnetje van Janie te evenaren, plant David een megafuif compleet met een beroemde aap als gast.

21:30
26 augustus 2018

SEE DAD RUN

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pap Doet Normaal...achtig...: Joe krijgt alle aandacht na een heldhaftige actie, maar vindt het moeilijk als hij weer terugverandert in de 'normale' Joe en dus wil David hem laten zien dat het juist leuk is om normaal te zijn. Janie komt erachter wat Emily achterhoudt.

Kortingscodespot