UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
23 juni

SEE DAD RUN

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Pap Ontmoet Matthew Pearson: Emily stelt een jongen aan haar ouders voor zodat ze met hem uit mag en David en hij kunnen het onverwacht goed met elkaar vinden. Ondertussen, strijden Joe en Janie om de beste vraag te bedenken voor de fanclub avond van de oude serie van hun vader.

21:30
24 juni

SEE DAD RUN

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Komt Pap Zien: Als David hoort dat Emily figurante is in het schooltoneelstuk, zorgt hij voor een grotere rol, ook al zijn haar acteerkunsten niet al te best en weten hij en Amy niet dat Emily eigenlijk helemaal niet wil acteren...

21:30
30 juni

SEE DAD RUN

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Pap Organiseert Een Speelgroep: Als David tijdens een speelgroep voor Janie de opvoed-stijlen van alle moeders observeert, beseft David dat hij zijn eigen stijl moet vinden. Hij probeert verschillende dingen uit op de kinderen tot ze het zat zijn en een interventie organiseren.

UITZENDING GEMIST

21:30
16 juni 2018

SEE DAD RUN

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Pap Speelt Voor Coach: David doet zijn best om zijn fanatisme te onderdrukken als hij de Coach wordt van Joe's ondermaatse honkbal team. Emily voert een experiment uit op haar ouders voor een schoolproject.

21:30
9 juni 2018

SEE DAD RUN

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pap Rent naar Huis (Pilot): Als zijn serie eindigt, gebruikt David Hobbs, de populairste vader van Amerika zijn skills die hij tijdens de show geleerd heeft als hij wordt geconfronteerd met de uitdagingen als huisvader in de echte wereld.

Kortingscodespot