×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

18:40
12 februari 2019
Stéphane Bern

SECRETS D'HISTOIRE

Geschiedkundig magazine

Historisch magazine.

Louis-Philippe et Marie-Amélie, notre dernier couple royal.

Louis-Philippe en Marie-Amélie waren de laatste koning en koningin van Frankrijk van 1830 tot 1848. In een land in volle transformatie heeft het verenigde echtpaar vrijwillig een andere levensstijl aangenomen dan die van de heersers die aan hen voorafgingen. Voordat Louis-Philippe aan de macht kwam, leefde hij duizend levens. Tijd, meer dan liefde, verenigde hem met Marie-Amélie die zijn vrouw werd, het nichtje van Marie-Antoinette. Samen hebben ze alles meegemaakt, inclusief het ergste: herhaalde ballingschappen, vlucht en een tiental mislukte aanvallen. Ze maakten ook het beste mee, omringd door hun acht kinderen, meestal in privéwoningen zoals het Château d'Eu, en waren getuige van een burgerlijke levensstijl die haaks staat op de etiquette.

18:36
8 januari 2019
Stéphane Bern

SECRETS D'HISTOIRE

Geschiedkundig magazine

Historisch magazine.

Le prince Charles aux marches du trône.

De oudste zoon van koningin Elizabeth II en de hertog van Edinburgh, Prins Charles, is de erfgenaam van de kroon. Wordt hij de toekomstige koning van Groot-Brittannië? De Prince of Wales is niet altijd populair geweest in de ogen van de Britten. Het falen van zijn huwelijk met Diana maakte grote indruk. In november 2018 viert hij zijn 70e verjaardag. Stéphane Bern stelt voor om Clarence House te bezoeken, het huis van Prins Charles, op een steenworp afstand van Buckingham Palace. De show keert terug naar het verhaal van een van de meest geheimzinnige leden van de koninklijke familie. Was zijn jeugd zo moeilijk als verteld wordt? Na soldaat te zijn geweest, heeft hij een aantal liefdadigheidsacties ontwikkeld, met name voor kansarme jongeren. Bezorgd over het milieun profileert hij zich als "gentleman farmer" en verdedigt hij bioproducten, en bedreigde soorten.

Kortingscodespot