×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:00
30 maart
Jones Suranne,
Lesley Sharp,
Amelia Bullmore,
David Prosho

SCOTT & BAILEY

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie (2013).

De dochter van een vermoorde vrouw geeft Janet informatie die een heel ander licht werpt op de zaak. De gerespecteerde hoofdinspecteur Julie Dodson wordt bij het onderzoek betrokken. Er begint een nieuwe brigadier op het bureau, die het meteen verkorven heeft bij Janet wanneer zij gedegradeerd wordt tot gewoon agent.

0:00
6 april
Jones Suranne,
Lesley Sharp,
Amelia Bullmore

SCOTT & BAILEY

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie (2014).

Rachel en Janet willen er na hun conflict opnieuw het beste van maken, maar Rachel worstelt met nogal wat moeilijkheden in haar privéleven. Janet wil dan weer de kansen krijgen die ze verdient. Ze solliciteren allebei voor de positie van brigadier en slagen moeiteloos voor de testen. Het is dus aan hoofdinspecteur Gill Murray om te kiezen wie de job krijgt. Een jongeman, Robin McKendrick, wordt ontvoerd. Kort nadien verschijnt een foto van het slachtoffer op Facebook. Bij Syndicate 9 wordt vermoed dat hij al dood is, tot het lichaam dat ze aantreffen dat van een jonge vrouw blijkt te zijn.

UITZENDING GEMIST

0:10
16 maart 2019
Jones Suranne,
Lesley Sharp,
Amelia Bullmore,
David Prosho

SCOTT & BAILEY

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie (2013).

In een flashback zien we hoe Rachel ervan wordt beschuldigd achter de dodelijke aanval te zitten op haar ex-vriend Nick. Ze vindt troost bij eeuwige goedzak Sean en stemt ermee in met hem te trouwen. Tijdens het huwelijksfeest zien Janet en Ade in dat ze beter uit elkaar kunnen gaan, terwijl Gill actie onderneemt nadat ze Pete in een compromitterende situatie heeft betrapt. Intussen buigen de inspecteurs zich over de moord op een zwerver.

23:55
8 maart 2019
Jones Suranne,
Lesley Sharp,
Amelia Bullmore,
David Prosho

SCOTT & BAILEY

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie (2013).

Janet gaat naar het huis van een bejaard koppel waarvan al enige tijd niets meer is vernomen. Ze vindt er het afgehakte hoofd van de vrouw onder aan de trap en het lichaam boven. De man is uitgemergeld en kan amper nog praten. Intussen komt Janet ervoor uit dat haar relatie met Ade voorbij is en zet ze haar huis te koop. Rachel is drie maanden getrouwd met verkeersagent Sean en begint zich beklemd te voelen.

Kortingscodespot