-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:51
3 juli

SCIENCE OF STUPID

Wetenschap

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 34

De show die wetenschap combineert met de meest spectaculaire en pijnlijke video’s van gebruikers is terug voor een derde seizoen.

5:14
3 juli

SCIENCE OF STUPID

Wetenschap

Seizoen 4 - Aflevering 11 van 14

The Science of Stupid is een programma dat wetenschap combineert met de mafste, spectaculairste en pijnlijkste filmpjes. Hoe pijnig je jezelf het best op de sneeuwkat, het skateboard of in een gewaad?

5:37
3 juli

SCIENCE OF STUPID

Wetenschap

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 20

Kijk hoe je jezelf voor schut kunt zetten door je danspartner onder te dompelen, te springen in de sneeuw of een fles om te gooien.

UITZENDING GEMIST

5:37
26 juni 2020

SCIENCE OF STUPID

Wetenschap

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 20 - Science of Stupid In The Great Outdoors

De natuur zit vol gevaren. In deze aflevering laat Dallas Campbell met behulp van super slow motionbeelden en animaties zien wat er misgaat in filmpjes van capriolen in de buitenlucht.

5:13
21 juni 2020

SCIENCE OF STUPID

Wetenschap

Seizoen 5 - Aflevering 13 van 20

In deze aflevering zien we op hoeveel manieren je jezelf kunt verwonden en vernederen terwijl je op een bankje in het park springt, gaat paaldansen of gaat surfen.