Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:15
24 oktober

SCHOOL OF ROCK

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Elke foto vertelt een verhaal: Er worden foto's van de leerlingen genomen op school. Voor Zack is dit nog belangrijker: hij moet en zal zijn portretfoto thuis op "de Mantel krijgen". De hele band helpt hem om er perfect uit te zien.

13:15
25 oktober

SCHOOL OF ROCK

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Ik hou van Rock & Roll deel 1: Het is Dewey's grootste wens om één keer op het Austin Muziek Feest te mogen spelen. School of Rock doet auditie maar wordt niet uitgekozen. Toch blijkt er nog een kans te zijn, maar dan alleen voor Dewey….

13:15
26 oktober

SCHOOL OF ROCK

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Ik hou van Rock & Roll deel 2: Het is Dewey's grootste wens om één keer op het Austin Muziek Feest te mogen spelen. School of Rock doet auditie maar wordt niet uitgekozen. Toch blijkt er nog een kans te zijn, maar dan alleen voor Dewey….

UITZENDING GEMIST

16:10
1 september 2018

SCHOOL OF ROCK

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Wees cool: Tomika zet alles op alles om aan een nieuw meisje op school te bewijzen dat ze "cool" is, ze liegt zelf dat ze een beroemde band kent. Gastoptreden: Hey Violet.

12:20
23 augustus 2018

SCHOOL OF ROCK

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Liefde is een slagveld: Tomika, geïnspireerd door de musical Hamilton, maakt haar eigen hiphop musical over de Alamo. Freddy is vastbesloten om via de musical in dichter in de buurt van Summer te komen.

Kortingscodespot