-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

17:35
22 februari 2013
Dennie Christian

SCHLAGERFESTIVAL

Registratie

Registratie van het tweede deel van het Het Schlagerfestival Kerkrade 2012. Te zien zijn optredens van onder andere Dennie Christian, Christoff, Roberto Blanco, Claudia Jung en Heino. Het Schlagerfestival Kerkrade programmeert toppers van heden en verleden, aangevuld met talenten van de toekomst.

Artiesten van Duitse, Belgische, Oostenrijkse en Nederlandse bodem treden op tijdens het festival, met één voorwaarde: Duits is de voertaal. In de jaren '70 organiseerde Harry Thomas in Kerkrade zijn eerste schlagerfestival.

Sterren traden er op en sterren werden er geboren. Het festival is uitgegroeid tot een populair evenement, waarvoor tal van bekende schlagerartiesten naar Nederland worden gehaald.

17:35
7 september 2012

SCHLAGERFESTIVAL

Registratie

Registratie van het eerste deel van het Het Schlagerfestival Kerkrade 2012. De volgende populaire Duitse, Oostenrijkse, Belgische en Nederlandse artiesten zijn te bewonderen: Geschwister Hofman, Graziano, The Sunsets, Francine Jordi en Markus Wolfahrt (ex-zanger de Klostertaler). De Nederlandse artiest Frans Croonenberg brengt met Uberall auf der Welt een ode aan Freddy Breck.