×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:00
1 juli

SAY YES TO THE DRESS UK

Sexy Vs Bridal

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Sexy Vs Bridal: Sophie wil pronken met wat ze heeft op de grote dag, maar er is een verschil tussen sexy en ordinair. Sasha komt voor het eerst passen.

19:30
1 juli

SAY YES TO THE DRESS UK

Budget Busters

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Budget Busters: Michaela wil zeker weten dat ze de juiste jurk kiest, want ze weet hoe duur het is. De moeder van bruid Anna is op een koopje uit. Zullen ze het eens worden?

UITZENDING GEMIST

8:30
3 juni 2019

SAY YES TO THE DRESS UK

The Sister Show

Seizoen 3 - Aflevering 36 - The Sister Show: Ontmoet koninklijk designer David Emanuel bij Confetti & Lace in Essex. Samen met eigenaresse Christine Dando en haar team helpt hij aanstaande bruiden hun droomjurk te vinden.

2:25
2 juni 2019

SAY YES TO THE DRESS UK

The Beat The Dress Show

Seizoen 3 - Aflevering 35 - The Beat The Dress Show: De klok tikt door voor bruid Amy, die nog maar één maand de tijd heeft om een jurk te vinden. Rachels oma moet de jurk goedkeuren, want zij betaalt ervoor.

Kortingscodespot