-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:00
7 december

SAY YES TO THE DRESS

Aflevering 1

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Aflevering 1: In de meest vooraanstaande bruidssalon ter wereld, Kleinfeld's Bridal in Manhattan, introduceren Randy en het team nieuwe adviseurs en jurken voor bruiden-in-spe!

18:00
14 december

SAY YES TO THE DRESS

Aflevering 2

Seizoen 17 - Aflevering 2 - Aflevering 2: In de meest vooraanstaande bruidssalon ter wereld, Kleinfeld's Bridal in Manhattan, introduceren Randy en het team nieuwe adviseurs en jurken voor bruiden-in-spe!

UITZENDING GEMIST

11:35
29 november 2019

SAY YES TO THE DRESS

A Kleinfeld Family Affair

Seizoen 11 - Aflevering 9 - A Kleinfeld Family Affair: Dorothy, manager bij Kleinfeld, neemt een vriendin mee die op zoek is naar een specifieke Pnina-jurk. Is de vriendin bereid verder te kijken dan de jurk die ze in gedachten heeft?

11:35
28 november 2019

SAY YES TO THE DRESS

No Room for Compromise

Seizoen 11 - Aflevering 8 - No Room for Compromise: Bij het uitkiezen van de trouwjurk kan een bruid familieleden of vrienden om advies vragen. Zijn de bruiden in deze aflevering bereid om naar het advies van anderen luisteren?