-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
6 december

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Eersteklas problemen: Sam en Cat hebben twee zeer verwende kinderen over de vloer. Wanneer hen gevraagd wordt om het tweetal te begeleiden in het vliegtuig, zeggen ze uiteindelijk toch ja. Daar wachten een aantal uitdagingen.

21:50
7 december

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 10 - #MotorfietsMysterie: Cat drinkt teveel van een kruidenthee die haar moet helpen met studeren. Ze wordt uren later wakker en is haar geheugen en Sam's motor kwijt. Ze gaan met z'n allen haar stappen na om ervoor te zorgen dat ze de motorfiets terugvinden.

22:30
10 december

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 34 - #KO: Goomer denkt dat hij gepest wordt op de sportschool, maar wanneer zijn vrienden gaan kijken, blijkt dat MMA-kampioene Rita verliefd op hem is. Sam besluit een wedstrijd aan te gaan met Rita, maar knapt af op de training.

UITZENDING GEMIST

22:30
11 november 2019

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 11 - #MamaGoomer: Goomers mam komt op visite maar heeft geen idee dat haar zoon een vechtsporter is, Dice schakelt de hulp van Sam en Cat in om Goomers mam wijs te maken dat Goomer een leraar is.

21:50
9 november 2019

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 2 - #Lievelingsserie: Cat is ontroostbaar als ze hoort dat haar favoriete tv-serie ermee stopt. Sam besluit om een blijvend aandenken uit de studio te gaan halen. In de tussentijd hebben de twee meiden ook hun eerste klusje als babysitters, maar dat valt nog niet mee.