×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
19 augustus

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 20 - #SchoenenGek: Als Sam alle gehaktballen opeet die Cat voor een diner had gemaakt, moet Cat weer nieuwe maken. Cat wordt afgeleid als ze een schoen vindt en raakt geobsedeerd door het vinden van de andere schoen.

22:30
20 augustus

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 21 - #Jeejdag: Cat bedenkt een feestdag, Jeejdag, dat gewoon een excuus is om voor iedereen cadeautjes te kopen. Als Cat op onderzoek gaat om erachter te komen wat anderen voor haar kochten, ontdekt ze een beledigend cadeau van Sam.

22:30
21 augustus

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 22 - #Lompastisch: Sam en Cat starten een weddenschap met de vervelende broer van een oppasklant, dat "Lompastisch" de echte wereld is. Als ze ontdekken dat het niet zo is, moeten ze een manier vinden om in het woordenboek te komen.

UITZENDING GEMIST

22:30
15 augustus 2019

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 18 - #Mijn Poeber!: Sam en Cat krijgen een oppasklus waarbij ze moeten passen op de "Poeber" van een klant. Dit blijkt een oud knuffeldier te zijn en is moeilijker dan ze in eerste instantie dachten.

22:30
8 augustus 2019

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 13 - #GeheimeKluis: Sam opent een kluis in haar kamer en ontdekt een tunnel die naar een geheime kamer leidt. Cat film zichzelf een dag lang om dit te hebben voor haarzelf over tien jaar.

Kortingscodespot