pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
23 juli

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Kop-oplichter: Cat en Dice gaan naar Phoenix voor een fotoshoot van Dice. Hij komt waarschijnlijk op de cover van het TienerHaar magazine. Ondertussen logeert Nona bij Sam, en wat aanvankelijk een probleem lijkt, blijkt een fantastisch weekend te worden.

22:30
24 juli

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pilot: Sam en Cat moeten oppassen..

22:30
25 juli

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 2 - #Lievelingsserie: Cat is ontroostbaar als ze hoort dat haar favoriete tv-serie ermee stopt. Sam besluit om een blijvend aandenken uit de studio te gaan halen. In de tussentijd hebben de twee meiden ook hun eerste klusje als babysitters, maar dat valt nog niet mee.

UITZENDING GEMIST

22:30
6 juli 2018

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 25 - #Jade_Freddie_Robbie: Als Jade en Sam vrienden worden, voelt Cat zich buitengesloten en besluit ze de rollen om te draaien en vrienden te worden met een oude vriend van Sam. Sam doet hetzelfde en de jaloezie van de meisjes wordt van kwaad tot erger.

21:50
23 juni 2018

SAM & CAT

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Psychopaten: Nora keert terug en gebruikt Dice als doelwit om Sam terug te pakken. Sam en Cat moeten noodgedwongen hulp vragen aan Nevel.

Kortingscodespot