-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:30
25 januari

SALVAGE HUNTERS

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 8

Antiekexpert Drew bezoekt een imposant napoleontisch fort in Essex. Drew en Tee bewonderen de middeleeuwse kathedraal in Lichfield, waar Drew iets van zijn gading hoopt te vinden.

6:25
26 januari

SALVAGE HUNTERS

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 2

Drew bezoekt een magazijn in York en vindt een mooie zwarte Kever bij een garage in Cambridgeshire. Een antiekhandelaar in Suffolk heeft een prachtig schaalmodel van een kasteel.

18:30
26 januari

SALVAGE HUNTERS

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 9

Drew bezoekt een reclametekenaar in Portsmouth, waar hij zijn meest favoriete objecten ontdekt. Bij een Porsche-restaurateur in Southend-on-Sea waant hij zich in de zevende hemel.

UITZENDING GEMIST

18:30
22 januari 2021

SALVAGE HUNTERS

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 7

Antiekhandelaar Drew Pritchard doet in de Malvern Hills een zeer ongewone vondst. Bij een bekende steenhouwer in Liverpool bekijkt hij een aantal zeldzame beeldhouwwerken.

18:30
21 januari 2021

SALVAGE HUNTERS

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 6

Drew Pritchard bezoekt in Noord-Londen een groothandel in verrassende interieurs voor antiekwinkels. Daarna bezoeken Drew en Tee een museum dat gewijd is aan WO II-hospitalen.