UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:00
24 juni

SALVAGE HUNTERS

Cotswolds

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Cotswolds: Antiekhandelaar Drew Pritchard reist het land door op zoek naar unieke en bijzondere items. Waar anderen alleen een hoop oude rommel zien, ziet Drew verborgen juweeltjes.

6:45
25 juni

SALVAGE HUNTERS

Treasure Hunt

Aflevering 11 - Treasure Hunt: Bij een antiekhandel in Gloucestershire vindt Drew een kostbaar object dat andere dealers over het hoofd hebben gezien. Later vindt hij verloren schatten op een landgoed in Kent.

18:30
25 juni

SALVAGE HUNTERS

Episode 2

Aflevering 2 - Episode 2: Antiekhandelaar Drew Pritchard is op zoek naar bijzondere en aparte objecten. Deze keer bezoekt hij een kermismuseum waar hij volgepakte opslagtrailers aantreft.

UITZENDING GEMIST

18:30
20 juni 2018

SALVAGE HUNTERS

Episode 9

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Episode 9: Drew Pritchard jaagt op afgedankte mooie bouwkundige schatten, of het nu een schoorsteen van een vervallen landhuis is of een prachtige glazen koepel van een Victoriaanse folly.

6:45
20 juni 2018

SALVAGE HUNTERS

Family

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Family: Drew moet flink onderhandelen in de stad Frome in Somerset. In Dumfriesshire bezoekt hij een landhuis dat al generaties in dezelfde familie is en dat vol staat met prachtig antiek.

Kortingscodespot