×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:55
25 mei

SALVAGE DAWGS

Episode 4

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Episode 4: Robert Kulp en Mike Whiteside zijn de eigenaren van Black Dog Salvage, een bedrijf in historische bouwmaterialen. Ze bieden op panden die op de nominatie staan gesloopt te worden.

17:20
25 mei

SALVAGE DAWGS

Return To Trenton High School

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Return To Trenton High School: Het team gaat terug naar Trenton Central High School, waar ze wijzerplaten en bibliotheekladders verwijderen voor hergebruik. Mike en Tay maken van een oud gevangenisbed een tafel.

17:45
25 mei

SALVAGE DAWGS

Reed Creek Mill

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Reed Creek Mill: Het team verwijdert materialen bij een graanfabriek in Wytheville, Virginia, waaronder transportbanden en een meeltrechter. Mike maakt een bedieningspaneel voor zijn neef.

UITZENDING GEMIST

13:35
22 mei 2019

SALVAGE DAWGS

Mine Master's House

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Mine Master's House: Het team gaat naar Pennsylvania om materialen te verwijderen uit een oud mijnopzichtershuis. Tot hun verbazing is het huis voor hun komst al bijna helemaal leeggehaald.

13:10
22 mei 2019

SALVAGE DAWGS

Lakeside Marina

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lakeside Marina: Mike, Robert en het Black Dog Salvage-team gaan naar Smith Mountain Lake in Virginia om herbruikbare materialen uit een zinkende boot te redden.

Kortingscodespot