×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:00
20 februari

SALVAGE DAWGS

Trinity Lutheran Church

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Trinity Lutheran Church: De Salvage Dawgs ontmantelen een oude kerk in Greencastle. Ze verwijderen de ramen, vinden een nieuwe bestemming voor de grote klok en krijgen een idee voor een consoletafel.

18:00
21 februari

SALVAGE DAWGS

Esther Ludwig Mansion

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Esther Ludwig Mansion: De Salvage Dawgs gaan terug naar Pennsylvania om zoveel mogelijk van een oud landhuis te redden voordat het wordt gesloopt. Ze verwijderen onder andere kroonluchters en schouwen.

18:00
22 februari

SALVAGE DAWGS

Virginia Victorian Home

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Virginia Victorian Home: De Salvage Dawgs gaan naar Hot Springs om materialen te verwijderen uit een huis in laat-victoriaanse stijl. Ze demonteren onder andere kasten, gootstenen en een rond venster.

UITZENDING GEMIST

17:40
16 februari 2019

SALVAGE DAWGS

Nehi Bottling Plant

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nehi Bottling Plant: Mike verwijdert grote fabrieksdeuren bij de oude Nehi-bottelarij in Covington. In de werkplaats maken Robert en Tay een hek uit onderdelen van een oude fiets.

17:15
16 februari 2019

SALVAGE DAWGS

Bowman House

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Bowman House: Mike, Robert en het team verwijderen in Mount Jackson bruikbare materialen uit een boerderij uit begin 1800, waaronder schuifdeuren, een primitieve leunstoel en een houten vloer.

Kortingscodespot