-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:01
25 januari

SADIE SPARKS

Serie, Jeugd

Zonnesteek / En toen waren er twee Sadies

Sadie gebruikt een spreuk om de zon te laten schijnen, zodat Jake zijn zaak niet hoeft te verkopen aan de coach. / Sadie doet mee aan een verzieking maar raakt verkouden. Gilbert veranderd in Sadie.

22:23
25 januari

SADIE SPARKS

Serie, Jeugd

Bewogen poëzie / Oh word volwassen

Sadie heeft een verdwijnspreuk gemaakt en voor school een gedicht voor de regionale poëziewedstrijd. / Sadie en Blaine krijgen de opdracht om zelf een spreuk te verzinnen.

4:28
26 januari

SADIE SPARKS

Serie, Jeugd

Déjà Vu date / Melvin regeert

Sadies date met Sam loopt helemaal verkeerd af en ze wenst dat ze de dag nog eens over mocht doen. / Sadie gebruikt een spreuk om Melvin weer wat zelfvertrouwen te geven tijdens Wereld Groendag.

UITZENDING GEMIST

22:25
22 januari 2021

SADIE SPARKS

Serie, Jeugd

Doorfeesten / De geheime vloek

Sadie wordt tijdens de organisatie van haar feestje betoverd door de organisatie-app op haar telefoon. / Sadie vermengt per ongeluk een spreuk met duistere magie.

22:03
22 januari 2021

SADIE SPARKS

Serie, Jeugd

Magie versus aliens / Maximale winst

De sauna van Vincent komt door een scheur vanuit de magische wereld in de onze terechtkomt. / Als Sadie ziet dat de plannen van Max steeds in het honderd lopen, adviseert ze hem.